اسکالوپ مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ایتالیایی است که طعم و مزه فوقالعادهای دارد و به همراه سس قارچ سرو میشود. در بعضی از دستور پختها اسکالوپ مرغ را با سس لیمو یا انواع سسها سرو میکنند ولی با سس قارچ و کمی پنیر طعم بی نظیری پیدا میکند. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه اسکالوپ مرغ با سس قارچ را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه اسکالوپ مرغ با سس قارچ
- شنیسل مرغ ۱ عدد
- پودر سوخاری ۲۰۰ گرم
- آرد ۵۰ گرم
- تخممرغ ۱ عدد
- پنیر پیتزا رندهشده ۲۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
مواد لازم برای تهیه سس قارچ
- قارچ ۱۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- شیر ۱/۲ پیمانه
- آب لیموترش ۱ قاشق چایخوری
- نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه اسکالوپ مرغ با سس قارچ
مرحله اول
ابتدا باید شنیسل مرغ را به همراه یک پیاز خلالیشده و کمی نمک و فلفل سیاه داخل یک ظرف بریزید و چند ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزهدار شود. بعد با کمک چاقو سه برش بزنید تا مرغ به برشهای نازکی تبدیل و با کمک بیفتک روی آن بکوبید تا نازک شود.
مرحله دوم
تخممرغ را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و داخل کاسه بریزید و پودر سوخاری و آرد را نیز همینطور در کاسههای جداگانه مخلوط کنید. سینه مرغ مزهدارشده را ابتدا داخل آرد و بعد تخممرغ و در انتها پودر سوخاری بزنید و داخل روغن داغ به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله سوم
در همین حین که مرغها در حال سرخ شدن هستند باید قارچها را خرد کنید و به همراه کمی کره تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده و نرم شود. پیاز خلالیشده را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا پیاز کاراملی و شیشهای شود. در انتها آب لیموترش و ادویهها را اضافه کنید و کمکم شیر را اضافه کنید تا مخلوطی غلیظ و یکدست به دست بیاید.
مرحله چهارم
در ادامه باید داخل سینی مخصوص فر کاغذ روغنی قرار دهید و شنیسلهای سرخشده را داخل آن قرار دهید و روی هر کدام کمی سس قارچ و پنیر بریزید و ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا اسکالوپ مرغ بپزد و پنیر ذوب شود.
نکات کلیدی در تهیه اسکالوپ مرغ با سس قارچ
- میتوانید برای مرینت کردن مرغ از هر نوع ادویهای که دوست دارید استفاده کنید.
- اگر فر ندارید میتوانید ۵ دقیقه در تابه را ببندید تا پنیر ذوب شود.
- برشهای مرغ باید نازک باشد.