کشمش پلو ساده بدون گوشت یکی از روشهای تهیه این پلوی خوشمزه و ساده و مخصوص کسانی است که طرفدار غذاهای ساده و بدون گوشت و مرغ هستند. شما میتوانید به دلخواه از هویج رنده شده یا زردآلو استفاده کنید. برای تهیه این پلو بهتر است از برنج ایرانی و دودی استفاده کنید تا ترکیب و عطر بینظیری به شما بدهد. اگر به کم خونی دچار شدید حتما کشمش را در برنامه غذایی خود بگنجانید تا فقر آهن شما برطرف شود. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کشمش پلو ساده بدون گوشت
- برنج ۲ پیمانه
- پیاز ۱ عدد یا پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
- هویج ۱ عدد
- کشمش پلویی ۵ قاشق غذاخوری
- زعفران به مقدار لازم
- شکر ۱ قاشق چایخوری
- نمک، دارچین و زیره به مقدار لازم
طرز تهیه کشمش پلو ساده بدون گوشت
مرحله اول
ابتدا باید برنج را تمیز کنید و چندین بار بشویید تا آب برنج شفاف و زلال شود. سپس برای ۲ پیمانه حدود ۱ قاشق چایخوری نمک به برنج اضافه و ۲ ساعت خیس کنید تا برنج بهتر بپزد. زعفران را با کمی قند بسابید و یک قطعه یخ اضافه کنید تا خوشرنگ شود.
مرحله دوم
پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود. میتوانید از پیاز داغ نیز استفاده نمایید. هویج را پوست بگیرید و رنده ریز یا درشت بزنید و به همراه کمی زعفران و پیاز تفت دهید تا نرم شود.
مرحله سوم
در ادامه شکر و کشمش از قبل تمیز کرده و شسته شده را به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید تا کشمشها پف کنند و مواد یکدست شود. سپس از روی حرارت بردارید. مواد میانی پلو آماده شده است.
مرحله چهارم
برنج را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا به جوش بیاید و کف روی برنج را بگیرید. بعد از نرم شدن برنج آن را آبکش کنید. کف قابلمه تهدیگ دلخواه قرار دهید و کمی برنج بریزید و بعد از مواد میانی و کمی دارچین و زیره بیفزایید و در انتها غذا را ۲۵ دقیقه دم بگذارید و کمی کره روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه کشمش پلو ساده بدون گوشت
- میتوانید پلویی ساده سفید تهیه کنید و مواد را در انتها روی آن قرار دهید.
- ادویه پلویی هم میتوانید بریزید.
- مقدار کشمش را به دلخواه کم و زیاد کنید.