ژله خرده شیشه یکی از ژلههای بسیار زیبا و مجلسی است که برای مهمانیها گزینه بسیار خوبی است و ظاهر بسیار زیبایی دارد. میتوانید این ژله را داخل قالب یا یک ظرف پیرکس درست کنید یا حتی میتوانید داخل یک لیوان بریزید و سرو کنید. این دسر با یک کرم متفاوت تهیه میشود که با دستورهایی که از قبل دیدهاید فرق دارد. با دلتامگ همراه باشید تا روش تهیه ژله خرده شیشه ای را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه ژله خرده شیشه ای
- ژله رنگی در طعمهای مختلف ۳ بسته
- آب جوش ۱.۵ پیمانه برای هر ژله
- شیر ۲ پیمانه
- شکر ۱/۲ پیمانه
- خامه صبحانه ۱ پاکت
- ژلاتین ۳ قاشق مرباخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه ژله خرده شیشه ای
مرحله اول
ابتدا باید از ۲ الی ۴ بسته ژله رنگی را بسته به سلیقه خود آماده کنید. هر بسته ژله را باید داخل یک کاسه بریزید و به آنها ۱.۵ پیمانه آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا کمی ژله حل شود. سپس سه ظرف مستطیل یا مربع شکل را بردارید و هر رنگ ژله را بهطور جداگانه داخل آن بریزید و ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد.
مرحله دوم
برای تهیه کرم باید شیر و شکر را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر کمی حل شود. ژلاتین را از قبل با چند قاشق آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید تا اسفنجی شود و بعد بن ماری کنید و روی کتری قرار دهید. در انتها به همراه وانیل به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. سپس خامه به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
قالب یا ظرف پیرکس مورد نظر را کمی چرب کنید. ژلههای رنگی را از قالب خارج کنید و بهصورت مربعی برش بزنید و داخل یک کاسه باهم مخلوط کنید. کف ظرف کمی از کرم بریزید و بعد ژلهها را بریزید و مجدد مابقی کرم را اضافه کنید. ۷ ساعت در یخچال بگذارید تا ژله خرده شیشه خودش را بگیرد. سپس از قالب خارج و سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه ژله خرده شیشه ای
- حتما ژلههای رنگی را فقط با یک لیوان آب جوش تهیه کنید.
- بهجای ژلاتین میتوانید ژله آلوورا بریزید.
- میتوانید ژلههای رنگی را قالب بزنید.
- به دلخواه میتوانید ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری بستنی به ژلههای رنگی اضافه کنید تا مات شود. فقط حتما باید دمای ژله ها به دمای اتاق رسیده باشد و بستنی هم آب شده باشد تا ژله نبُرد.
- میتوانید مواد را داخل لیوان یا شات بریزید و سرو کنید.