خاگینه پاپیونی یکی از شیرینیها بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. این خاگینه خوشمزه و راحت است و به شکل پاپیون درست میشود و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است. خاگینه پاپیونی شکل و ظاهر بسیار شیکی دارد و برای مهمانی گزینه خوبی است. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه خاگینه پاپیونی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه خاگینه پاپیونی
- آرد ۳ پیمانه
- تخممرغ ۲ عدد
- شیر یا ماست ۱/۲ پیمانه
- روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
- روغن برای سرخ کردن
مواد لازم برای تهیه شربت بار
- آب ۱ پیمانه
- شکر ۲ پیمانه
- هل ۱ عدد
- زعفران به مقدار لازم
- آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
- گلاب ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خاگینه پاپیونی
مرحله اول
ابتدا شربت بار یا همان شربت را تهیه کنید. برای این کار آب و شکر داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم هم بزنید تا شکر ذوب شود. سپس گلاب و زعفران و آب لیموترش و هل را اضافه کنید و وقتی به جوش آمد از روی شعله بردارید تا خنک شود.
مرحله دوم
تخممرغها را بشکنید و همراه وانیل و با همزن دستی یا برقی بزنید تا تخممرغها از لختگی خارج شود. بعد ماست و روغن مایع را اضافه کنید و ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس در ظرفی دیگر آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
آرد را باید کم کم بریزید تا خمیری به دست بیاید که به دست نچسبد. میزان آرد ممکن است متفاوت باشد و بهتر است کمکم اضافه کنید. خمیر را داخل نایلون قرار دهید و ۱۰ دقیقه در دمای محیط یا یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را روی میز یا سطح آردپاشی شده باز کنید.
مرحله چهارم
قطر خمیر باید نیم سانت باشد و به شکل مستطیلهای کوچک آن را برش بزنید و از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع و شبیه به پاییون کنید. سپس داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شد. شیرینیها را از داخل قابلمه بردارید و روی یک صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. ۱ دقیقه داخل شربت قرار دهید و بعد با پودر پسته یا نارگیل تزیین و سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه خاگینه پاپیونی
- میتوانید بهجای شربت بار از شیره انگور استفاده کنید.
- قطر خمیر را زیاد نگیرید وگرنه باعث میشود خمیر خوب سرخ نشود و مغز آن خام بماند.
- میتوانید بهجای ماست از شیر استفاده کنید.
ناشناس
12 بهمن 1402 در 11:06 ق.ظ
مثل همیشه عالی 💐💐