طرز تهیه یک املت ساده و خوشمزه

0
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
املت از جمله غذاهای راحت اما بسیار خوشمزه است و شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را دوست دارند، زیرا تهیه آن مقرون به صرفه است.

املت پیتزایی یکی از روش‌های بسیار ساده و خوشمزه برای تهیه املت است که نیاز به خمیر یا مواد خاصی ندارد و با یک بسته نان تست می‌توانید یک املت خوشمزه تهیه کنید. املت پیتزایی یک املت متفاوت جدید است. شما می‌توانید این املت را در کمتر از ۱۰ دقیقه تهیه کنید و مواد تشکیل دهنده آن هم به آسانی در دسترس است. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه املت پیتزایی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه املت پیتزایی

  • گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم
  • سیر ۳ حبه
  • ریحان و پیازچه به مقدار لازم
  • نان تست ۳ عدد
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و پول‌بیبر به مقدار لازم

املت با نان تست

طرز تهیه املت پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه این املت می‌توانید از گوجه گیلاسی یا گوجه فرنگی خردشده استفاده کنید. گوجه‌ها را خرد کنید و داخل ظرف بریزید. سیرها را پوست بگیرید و به صورت درسته داخل ظرف بریزید و بعد کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون روی گوجه فرنگی قرار دهید و در فر یا مایکروفر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰  دقیقه بگذارید تا گوجه‌ها تنوری شود.

مرحله دوم

گوجه کبابی یا تنوری‌شده را به همراه سیرها و کمی ریحان و پیازچه داخل غذاساز یا ۱۲۳ یا گوشتکوب برقی بزنید تا گوجه فرنگی پوره و له شود. این مواد را کنار بگذارید.

مطلب پیشنهادی:  مزایا و معایب استفاده از تینت لب

مرحله سوم

سه عدد از نان تست‌ها را بردارید و به صورت مکعبی برش بزنید و داخل کاسه بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها به همراه نمک و فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها از لختگی خارج شود. یک تابه را بردارید و کمی روغن بریزید و صبر کنید تا گرم شود.

طرز تهیه املت پیتزایی

مرحله چهارم

سپس نان تست و تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید و سطح مواد را صاف و مرتب کنید. بعد سس گوجه فرنگی تهیه‌شده را روی مواد بریزید و روی سطح آن پخش کنید. سپس پنیر پیتزا اضافه کنید و چند پر ریحان و گوجه فرنگی خردشده را روی مواد قرار دهید و در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ بپزد و پنیر ذوب شود. در انتها روی مواد پول‌بیبر بریزید و سرو کنید.

تهیه املت پیتزایی

نکات کلیدی در تهیه املت پیتزایی

  • می‌توانید به‌جای اینکه گوجه فرنگی را داخل فر قرار دهید در تابه کباب کنید.
  • میزان افزودن پنیر دلخواه است و می‌توانید پنیر ورقه‌ای بریزید.
  • از نان تست تازه استفاده نمایید.

تعداد کلمات مطلب: 384

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…