جوجه کباب با سس مایونز یکی از روشهای مرینت کردن کباب است که آن را فوقالعاده لذیذ میکند. افزودن سس مایونز باعث نرمی زیادی میشود. این جوجه بسیار پنبهای است. میتوانید با روشی که به شما یاد خواهیم داد در کمتر از ده دقیقه یک جوجه کباب مزهدارشده فوقالعاده داشته باشید. پیشنهاد میشود در ایام تعطیل یا دورهمی این جوجه را امتحان کنید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با سس مایونز
- مرغ ۱ عدد
- سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
- ماست همزده ۱/۴ پیمانه
- سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- زنحبیل تازه ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا باید مرغ را بهصورت جوجهای خرد کنید. میتوانید از فیله مرغ استفاده کنید. همچنین میتوانید از جوجه کبابهای بستهبندیشده که در فروشگاه موجود است استفاده نمایید یا خودتان در خانه این کار را انجام دهید. دقت کنید اندازهها نه باید خیلی درشت یا خیلی ریز باشند که خوب مغزپخت شوند.
مرحله دوم
در ادامه جوجههای خردشده را داخل کاسه بریزید و همه مواد را به همراه ادویهها اضافه کنید و خوب با دست هم بزنید تا مرغها مزهدار شود. سپس روی کاسه را بپوشانید و ۱۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. اگر زمان کافی برای مزهدار کردن مرغ دارید میتوانید از شب قبل آن را تهیه کنید.
مرحله سوم
برای پخت جوجه کباب با سس مایونز در فر باید از سیخهای فلزی کوچک استفاده کنید و جوجهها را به سیخ بزنید و داخل سینی فر چربشده قرار دهید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. جوجهها را در فر قرار دهید و ۲۵ دقیقه اجازه دهید تا جوجه کباب آماده شود در حین پخت بهتر است آن را زیر و رو و در انتها گریل را روشن کنید تا سطح جوجه طلایی شود.
مرحله چهارم
برای پخت بدون فر، جوجهها را به سیخ چوبی بزنید و داخل تابه گریل که از قبل کمی چرب و گرم کردید قرار دهید. میتوانید جوجه کباب با سس مایونز را روی زغال نیز تهیه کنید.
نکات کلیدی در تهیه جوجه کباب با سس مایونز
- میتوانید به دلخواه مقدار زعفران را بیشتر بریزید.
- بهجای پودر پیاز از پیاز خلالی استفاده کنید.
- در فر برقی و توستر نیز میتوانید آن را تهیه کنید.