سمنو یک دسر غلیظ خوشمزه و کشدار ایرانی است و طعم و رنگ این دسر بستگی به نکاتی دارد که در هنگام طبخ رعایت کنید.
سمنو دسر خوشمزه و غلیظ و کشداری است که مزه شیرین و رنگ قرمز زیبایی دارد. سمنو را میتوان به صورت آماده از بیرون تهیه کرد اما طرز تهیه سمنو در منزل هم کار سختی نیست و باید در پخت آن نکاتی را رعایت نمود تا یک سمنوی خوشمزه با طعم و رنگ بینظیر تهیه نمود. برای تهیه سمنو خوشمزه با دلتامگ همراه باشید تا بدانید راز خوش رنگ شدن سمنو چیست؟
چرا رنگ سمنو قرمز نمیشود؟
راز خوش رنگ شدن سمنو را در موارد زیر بیابید:
- در هنگام پخت سمنو از قابلمه مناسب و مسی استفاده کنید.
- حرارت پخت سمنو خیلی کم یا خیلی زیاد نباشد.
- نباید مدت زمان پخت سمنو کم باشد.
- از جوانه گندم سبز شده استفاده نکنید.
- اجازه دهید سمنو دم بکشد.
راز خوش رنگ شدن سمنو
- این دسر خوشمزه را در قابلمه مسی تهیه کنید، اینگونه دسر شما قهوهای روشنمیشود.
- در پخت سمنو با رنگ قرمز عالی، حتما به شعله گاز توجه کنید و سمنو را با حرارت ملایم بپزید.
- در پخت سمنو صبر و حوصله داشته باشید و عجله نکنید و اجازه دهید سمنو کامل جا بیفتد.
- برای راز خوش رنگ شدن سمنو، بعد از پخت حدود ۲ ساعت در قابلمه را با یک دمکنی بپوشانید تا سمنو دم بکشد. شعله گاز در این مرحله باید تا حد امکان کم باشد تا رنگ سمنو تیره شود. در طول این مدت گاهی سمنو را هم بزنید تا ته نگیرد.
- اگر مقدار سمنوی شما کم است و در قابلمه کوچکتری آن را پختهاید، به جای دم کردن آن میتوانید قابلمه سمنو را به مدت یک ساعت درون فر قرار دهید تا آماده شود.
- توجه داشته باشید که جوانههای گندم به هیچ وجه نباید سبز بشوند، در غیر این صورت از خیر داشتن سمنو خوشرنگ بگذرید.
- اگر سمنو در حین پخت غلیظ شد اما رنگ آن به رنگ دلخواه ما در نیامد، دو الی سه لیوان آب به آن بیفزایید و هم بزنید و بگذارید باز هم خوب بجوشد و مجددا دم بکشد.
- برای خوشرنگ شدن سمنو، سه ساعت مانده به اینکه سمنو دم بکشد، حتما به آن روغن اضافه نمایید.
- برای راز خوش رنگ شدن سمنو: در هنگام پخت و جوش آمدن آن به ظرف مسی یکی دو قالب لیوانی یخ اضافه کنید تا سمنو به رنگ قرمز زیبا در بیاید و کاملا مغزپخت شود.
تعداد کلمات مطلب: 378