انار پخته مخصوص سرماخوردگی یکی از بهترین آنتی بیوتیکهای فصل سرما است و شما میتوانید با پختن این میوه پاییزی از خواص بسیار خوب آن بهرهمند شوید. انار یکی از سالمترین میوهها در جهان است که خود به تنهایی یک ضد ویروس و ضد تومور به شمار میآید و منبع خوبی از ویتامینهای مختلف را در خود جای داده است. انار پخته به غیر از خواص آنتی اکسیدانی از مسدود شدن رگها در بیماران قلبی جلوگیری و بیماریهای عفونی را از بدن کم میکند. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه انار پخته مخصوص سرماخوردگی
- انار ۲ عدد
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه انار پخته مخصوص سرماخوردگی
مرحله اول: پخت انار بر روی گاز
ابتدا باید انار را بشویید و روی یک شعله پخش کن و روی گاز قرار دهید و ۴۰ دقیقه صبر کنید تا انار کاملا بپزد. میتوانید برای آنکه پوست انار تیره نشود و به خوبی دانههای انار له شود و بپزد، هر انار را داخل یک فویل پیچیده و روی شعله پخش کن بگذارید.
مرحله دوم: پخت انار در فر و سولاردم
میتوانید انار را داخل فر قرار دهید. به صورت ساده یا با فویل روی دمای ۱۸۰ درجه و ۲۵ دقیقه زمان دهید تا بپزد.
مرحله سوم: نحوه مصرف انار پخته
بعد از اینکه انار به خوبی پخت، آن را از داخل فویل خارج و از وسط به دو نیم کنید. به کمک قاشق همه محتویات انار را داخل کاسه بریزید و میل کنید. به دلیل تکههای سفید انار ممکن است مزه تلخی داشته باشد بهتر است کمی عسل با آن مخلوط و بعد سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه انار پخته مخصوص سرماخوردگی
- بهتر است تا داغ است آن را مصرف کنید.
- در خوردن آن زیادهروی نکنید و ۳ شب پشت هم این کار را انجام دهید تا نتیجه را ببینید.
- بهتر است انار را هر از چندگاهی بچرخانید.
- بهترین زمان برای مصرف انار پخته قبل از خواب است و بعد از آن نباید چیزی مصرف شود.
ناشناس
9 بهمن 1402 در 11:16 ق.ظ
خیلی خیلی ممنونم از جمع آوری مطالب های به این خوبی که دراختیار همنوعان خود می گذارید جای تشکر دارد