پیراشکی جزو آن دسته از غذاهایی است که میتوان از مواد اولیه متفاوتی در تهیه آن استفاده کرده؛ به همین حجهت مورد علاقه بسیاری از افراد است و از سوی دیگر طبخ آن هزینه کمی به همره دارد؛ به گونهای که شما میتوانید با طبخ یک پیراشکی خانگی، از آن در مهمانی و یا تولدهای خود استفاده کنید؛ پیرذاشکی سیب زمینی جزو یکی از همین انواع پیراشکیهای خانگی است که در تهیه آن از گوشت یا مرغ استفاده نمیشود؛ این پیراشکی سبزیجات، بسیار کم هزینه است؛ در این مطلب از دلتامگ با ما همراه باشید تا طرز تهیه پیراشکی ساده را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی
مواد لازم برای مواد میانی پیراشکی سیب زمینی
طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی
اگر دوست دارید یک غذای ساده و بدون گوشت را امتحان کنید، پیشنهاد میکنبم این دستور پخت پخت پیراشکی را امتحان کرده تا عاشق آن شودید؛ برای تهیه پیراشکی به این سبک میتوانید به جای خمیرهای آماده، خودتان در خانه خمیر پیراشکی را تهیه کرده و از سالم بودن آن مطمئن شوید؛ طرز تهیه خمیر بسیار راحت است و تنها کافی است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.
مرحله اول
ابتدا درون یک ظرف مناسب آرد، نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید؛ بعد از ترکیب شدن مواد، شیر و بافقی مواد خشکی که برای خمیر لازم است را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر در وسط ماسه جمع شود.
مرحله دوم تهیه پیراشکی سیب زمینی
در این مرحله بعد از شکل گرفتن خمیر، روغن را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود؛ سپس خمیر را داخل یک کاسه قرار دهید و برای ۱ ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
مرحله سوم
در این فاصله مواد پیراشکی را آماده کنید؛ برای این منظور درون یک تابه پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه روغن تفت دهید تا سبک شود؛ سپس هویج، سیب زمینی و فلفل دلمه خرد شده را به همراه ادویهها به آن اضافه کنیدو هم بزنید تا سرخ شوند.
مرحله چهارم درست کردن پیراشکی
در این فاصله رب را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن باز شود؛ در نهایت کمی آب روی مواد ریخته و اجازه دهیدتا سبزیجات پخته شود.
مرحله پنجم
خمیر پیراشکی را به 6 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با مواد میانی پر کنید و مجدد 30 دقیقه استراحت دهید؛ در نهایت با استفاده از تخم مرغ خمیر ر رومال کرده و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید و پخته شود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه پیراشکی سیب زمینی
- میتوانید به دلخواه پنیر به مواد اضافه کنید.
- اگر قصد دارید آن را در روغن سرخ کنید، باید روغن داغ باشد تا پیراشکی پخته و پف کنند.
- در حین سرخ شدن روغن روی آن ها بریزید.