
باقلوا تابه ای بدون فر یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید و با مواد میانی دلخواه بپزید. خمیر این باقلوا بدون خمیرمایه است و خیلی راحت آماده می شود. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه باقلوا تابه ای بدون فر
- تخم مرغ ۱ عدد
- ماست ۲ قاشق غذاخوری
- پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
- آرد ۲ پیمانه
- کره ۱۰۰ گرم
مواد میانی باقلوا تابه ای
- گردو یا پسته ۱ پیمانه
- پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
- پودر هل و دارچین کمی
مواد لازم برای مواد میانی شربت
- شکر ۱/۲ پیمانه
- آب ۱/۲ پیمانه
- گلاب و زعفران به مقدار لازم
 100vw, 800px” data-lazy-src=”https://deltapayam.com/wp-content/uploads/2022/11/22-15.jpg” /></h2>
<h2>طرز تهیه باقلوا تابه ای بدون فر</h2>
<h3>مرحله اول</h3>
<p>ابتدا برای تهیه خمیر باید تخم مرغ و ماست و پودر قند و وانیل و بیکینگ پودر و روغن مایع و کره را هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد آرد را اضافه کنید. ابتدا با لیسک هم بزنید و بعد با کمک دست خمیر را جمع و به دو قسمت تقسیم و به صورت دایره ای خمیرها را باز کنید. دقت کنید تا هر دو دایره یک اندازه باشد.</p>
<h3>مرحله دوم</h3>
<p>برای تهیه مواد میانی گردو یا پسته آسیاب شده و به همراه پودر قند و کمی هل و دارچین خوب مخلوط کنید. یک برش از خمیر باز شده را داخل قابلمه چرب شده قرار دهید و کمی پهن کنید تا کف قابلمه را بپوشاند و از مواد میانی تهیه شده روی خمیر بریزید.</p>
<div style=)

