طرز تهیه کوکی موزی رژیمی بدون فر

0
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کوکی موزی رژیمی خیلی راحت تهیه می‌شود و اگر یک موز رسیده در یخچال دارید می‌توانید این کوکی رژیمی را به راحتی در خانه تهیه کنید.

کوکی موزی رژیمی بدون فر طعم بسیار خوبی دارد. می‌توانید از کشمش یا شکلات چیپسی برای این کوکی استفاده کنید. کوکی موزی رژیمی بافت بی‌نظیری دارد و شما می‌توانید مواد را داخل فر یا تابه قرار دهید تا بپزد. جو دوسر یکی از بهترین غلات است که انواع ویتامین و مواد معدنی را در خود جای داده است. جو دوسر برای سلامت قلب و کنترل قند خون گزینه بسیار خوبی است. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکی موزی رژیمی بدون فر

  • موز ۲ عدد
  • کره بادام زمینی ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • عسل ۴ قاشق غذاخوری
  • کشمش ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱/۴ پیمانه
  • جو دوسر پرک ۱۵۰ گرم

کوکی موزی رژیمی

طرز تهیه کوکی موزی رژیمی بدون فر

مرحله اول

ابتدا باید موز را پوست بگیرید و به کمک یک چنگال له کنید. همچنین می‌توانید از پوره‌کن استفاده کنید. سپس کره بادام زمینی، کشمش و عسل را به آن اضافه و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.

مرحله دوم

در ادامه شیر و جو دوسر را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا تبدیل به یک خمیر شود. بهتر است شیر را کم‌کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی داشته باشید. میزان شیرینی مواد را بچشید و اگر دوست دارید شیرین‌تر باشد کمی عسل اضافه کنید.

مرحله سوم

در ادامه باید کف سینی مورد نظر را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید. سپس فر را روشن کنید و ۱۵ دقیقه زمان دهید تا گرم شود. اگر می‌خواهید بدون فر این کوکی را تهیه کنید داخل تابه دو طرفه کاغذ روغنی بگذارید و یک شعله پخش‌کن روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

مطلب پیشنهادی:  چگونه تیک آبی اینستاگرام را فعال کنیم؟

کوکی موزی رژیمی بدون شکر

مرحله چهارم

در ادامه از مواد بردارید و با دست شکل دهید. می‌توانید با کمک اسکوپ از مواد برداشته و داخل سینی بگذارید و کمی روی آن را پهن کنید. ۱۲ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا کوکی موزی بپزد. اگر می‌خواهید بدون فر آن را تهیه کنید در تابه را ببندید و ۱۵ دقیقه زمان دهید تا کوکی موزی بپزد.

کوکی موزی رژیمی بدون فر

نکات کلیدی در تهیه کوکی موزی رژیمی بدون فر

  • می‌توانید به‌جای کشمش شکلات چیپسی بریزید.
  • ریختن کره بادام زمینی دلخواه است و می‌توانید از کره لوتوس نیز استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید کوکی شما مقوی‌تر باشد از خرما و مغز گردو نیز می‌توانید استفاده کنید. خرما باید خشک باشد و دارچین و گردو را خیلی ریز خرد کنید.
  • اگر کوکی به دست می‌چسبد دست‌های خود را کمی خیس کنید.
  • هنگام پخت فقط زیر کوکی‌ها تغییر رنگ بدهند کافی است.

تعداد کلمات مطلب: 405

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…