خورشت سیب و آلبالو، غذای خوشمزه شاهرودی

۰
0
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
این خورشت، یک خورشت خوشمزه و خاص ایرانی است که با آلبالو و سیب ترش طبخ می‌شود. این خورشت ملس است و به دلیل وجود آلبالو، رنگ و طعم خوبی دارد.

خورشت سیب آلبالو در شهرهای استان سمنان به خصوص شاهرود طبخ می‌شود. این غذای ساده می‌تواند کاملا گیاهی باشد. البته گاهی هم با مرغ و گوشت درست می‌شود، اما کم نیستند کسانی که ترجیح می‌دهند این غذای تابستانی را بدون گوشت امتحان کنند. در ادامه طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو را در دلتامگ بخوانید.

مواد لازم برای تهیه خورشت سیب و آلبالو

  • سیب‌ترش ۲ عدد متوسط
  • آلبالو بدون هسته ۱ لیوان
  • پیاز داغ به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو

طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو

  • ابتدا پیاز داغ را کمی تفت دهید.
  • سیب‌ها را به صورت حلقه‌ای یا نیم حلقه خرد و سپس با پیاز‌ها تفت دهید.
  • کمی آب جوش اضافه و تا پختن سیب‌ها صبر کنید.
  • بعد از نیم‌پز شدن سیب‌ها، آلبالوها را اضافه کنید. آلبالو اگر زیاد حرارت ببیند تغییر رنگ می‌دهد و له می‌شود. بنابراین بهتر است بعد از اضافه کردن آن بیش از پنج دقیقه پختن را ادامه ندهید.
  • در این مرحله اگر از طعم ترش زیاد خوشتان نمی‌آید می‌توانید کمی شکر اضافه کنید.
  • زعفران دم کرده را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.
  • خورشت سیب و آلبالو شما آماده است. نوش جان!
مطلب پیشنهادی:  بهترین جاذبه‌های گردشگری دنیا را از دست ندهید

تعداد کلمات مطلب: ۱۹۴

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خداحافظی تلخ با کشتی یونانی کیش، عجایب و داستانی فراموش‌نشدنی

کشتی یونانی کیش یکی از جذاب‌ترین جاذبه‌های تاریخی و گردشگری ایران است که با گذشت زمان، نه‌…