ترشی انگور سیاه، خوشمزه و فوری

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
می‌توانید این ترشی خوشمزه را در ابتدای فصل پاییز همزمان با رسیدن انگور شانی تهیه و در زمستان برای سرو در کنار بیشتر غذا‌ها آماده کنید.
ترشی انگور سیاه

ترشی انگور سیاه یکی از ترشی‌های بسیار خوشمزه و ساده تبریزی است که به ترشی انگور شانی نیز معروف است.‌ به شما پیشنهاد‌ می‌شود که یک بار این ترشی را تست کنید و از طعم بی‌نظیر و خواص خوب انگور سیاه نیز لذت ببرید. انگور سیاه برای کنترل قند خون و دیابت بسیار مفید است. این ترشی با نبات و سرکه تهیه‌ می‌شود که بهتر است از ترکیب سرکه و آب در آن استفاده کنید تا تیز نباشد. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی انگور سیاه با سرکه

  • انگور شانی یا انگور سیاه ۱ کیلوگرم
  • نبات حتما ساده یا کم زعفران ۲۰۰ گرم
  • سرکه انگور و آب جوشیده سرد شده به مقدار مساوی

انگور شانی

طرز تهیه ترشی انگور سیاه

مرحله اول

ابتدا باید انگور شانی را بشویید و روی یک دستمال نخی پهن کنید و با کمک قیچی خوشه‌های بزرگ را به کوچک‌تر خرد کنید. این ترشی به همراه ساقه سرو‌ می‌شود و نیاز به حبه کردن انگور نیست. حبه‌های خشک و له‌شده را از خوشه‌ها جدا کنید تا طعم و مزه ترشی را خراب نکند.

مرحله دوم

در ادامه برای این مقدار ترشی نیاز به یک ظرف شیشه‌ای ۳ لیتری دارید که بهتر است از قبل بشویید و استریل کنید زیرا چرب بودن ظرف باعث کپک زدن و خراب شدن ترشی‌ می‌شود. انگور‌های خشک را داخل شیشه بریزید. آب را از قبل بگذارید تا به جوش بیاید و خنک شود. ابتدا تا نیمه ظرف را آب پر کنید و بعد سرکه قرمز یا سرکه خانگی بریزید.

مطلب پیشنهادی:  بورک گوشت و سیب زمینی با سس مخصوص

مرحله سوم

در ادامه باید ظرف را پر کنید و روی ترشی نبات قرار دهید. روی در ترشی یک نایلون بکشید و در ظرف را خوب ببندید و کیپ کنید. برای ۱ الی ۲ ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی برسد و بعد سرو کنید. به همین راحتی ترشی انگور سیاه حاضر شده و بهتر است بعد از باز شدن در، آن را مصرف و در یخچال نگهداری کنید.

ترشی انگور سیاه

نکات کلیدی در تهیه ترشی انگور سیاه

  • هرچه این ترشی بیشتر بماند طعم و مزه بهتری به خود‌ می‌گیرد.
  • گنجایش ظرف باید طوری باشد که بعد از ریختن آب و سرکه انگو‌رها داخل مایع غوطه‌ور شوند.
  • قبل از تکمیل شدن ۲ ماه نباید در ظرف ترشی را باز کنید.
  • در بعضی از دستور پخت‌ها به‌جای نبات از شکر و قند استفاده‌ می‌کنند، ولی کیفیت نبات بهتر است.

تعداد کلمات مطلب: 389

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…