
هویج پلو با گوشت قلقلی یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و خوشطعم ایرانی است که شما میتوانید به سرعت با گوشت قلقلی آن را تهیه و یک پلوی بینظیر ایرانی برای شام یا ناهار آماده کنید. شما میتوانید مواد را در میان پلو قرار دهید و دم بگذارید یا در انتها مواد را روی پلو بریزید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی
- برنج ۳ پیمانه
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- هویج ۳ عدد
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری
- زرشک ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
 100vw, 800px” data-lazy-src=”https://deltapayam.com/wp-content/uploads/2022/09/havij-polo-ghelgheli.jpg” /></h2>
<h2>طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی</h2>
<h3>مرحله اول</h3>
<p>برنج را خوب بشویید و با کمی نمک خیس کنید. یکی از پیازها را رنده ریز بزنید و آب پیاز را با دست بگیرید. به همراه گوشت و ادویهها و کمی زعفران خوب ورز دهید و به شکل قلقلیهای کوچک دربیاورید و داخل یک تابه با کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.</p>
<h3>مرحله دوم</h3>
<p>یکی دیگر از پیازها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. هویجها را پوست بگیرید و خلالی خرد و بعد به تابه پیاز اضافه کنید و به همراه کمی شکر و زعفران خوب تفت دهید تا کمی هویج نرم شود. بهتر است در تابه را چند دقیقه ببندید.</p>
<div style=)

