گردو پلو با مرغ ریش ریش یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و مجلسی است که شما میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این پلو برای مهمانیها نیز گزینه خوبی به شمار میرود. غذاهایی که با مرغ تهیه میشوند معمولا ساده هستند. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه گردو پلو با مرغ ریش ریش
- برنج ۳ پیمانه
- گردو ۱/۲ پیمانه
- سینه و ران مرغ ۱ عدد
- پیاز ۲ عدد
- کشمش ۱/۴ پیمانه
- زرشک ۱/۴ پیمانه
- زعفران به مقدار لازم
- دارچین نوک قاشق چایخوری
- کره ۲۵ گرم
- برگ بو ۱ عدد
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه گردو پلو با مرغ ریش ریش
مرحله اول
ابتدا برنج را خوب بشویید و با کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. سپس سینه یا ران مرغ را به همراه کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. بعد یک پیاز را ۴ قسمت و به مرغ اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید. در انتها ادویهها و برگ بو را اضافه کنید و روی مرغ آب جوش بریزید تا مرغ کاملا بپزد.
مرحله دوم
بعد از ۱ ساعت باید مرغ را از آب خارج و ریش ریش کنید. میتوانید آب مرغ را دور نریزید و صاف کنید و برای تهیه سوپ استفاده نمایید. یکی دیگر از پیازها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه کمی کره و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود و بعد مرغ و گردوهای آسیاب شده را به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
باید کمی زعفران و ادویه به مواد بزنید و کشمش و زرشک را اضافه کنید و تفت دهید تا کشمشها پف کنند. در این مرحله به دلخواه میتوانید کمی شکر نیز بیفزایید. در انتها کمی دارچین و زعفران به دلخواه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
برنج را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. کف روی برنج را بگیرید و بعد از نرم شدن آن را آبکش کنید. کف قابلمه مورد نظر کمی روغن و کره بریزید و تهدیگ دلخواه را قرار دهید. بعد کمی از برنج و مواد مرغی بریزید و همینطور لایهها را ادامه دهید و ۳۰ دقیقه برنج را دم بگذارید.
نکات کلیدی در تهیه گردو پلو با مرغ ریش ریش
- برگ بو بوی زهم مرغ را میگیرد.
- میتوانید از ادویه پلویی نیز استفاده کنید.