نان شیرمال با زنجبیل و دارچین

0
4
زمان مطالعه: 2 دقیقه
نان و شیرینی‌های خانگی همواره طرفداران زیادی دارند و تهیه آن‌ها هم اغلب خیلی ساده هستند و موقع درست کردن حس خوبی در ذهن به وجود می‌آورند.

نان شیرمال با زنجبیل و دارچین یکی از نان‌های بسیار خوشمزه و راحت است. عطر این نان فوق‌العاده است و وقتی آن را تهیه‌ می‌کنید عطر آن کل فضای خانه را در بر‌ می‌گیرد. نان شیرمال با زنجبیل و دارچین را‌ می‌توانید برای عصرانه یا صبحانه یا مناسبت‌های مختلف تهیه کنید. برای تهیه نان شیرمال از خمیرمایه تازه استفاده کنید تا کاملا پف کند و عمل بیاید. شما‌ می‌توانید این نان را در فر یا توستر تهیه کنید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نان شیرمال با زنجبیل و دارچین

  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • خمیرمایه ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ولرم ۱/۴ پیمانه
  • زرده تخم‌مرغ ۲ عدد
  • آرد به مقدار لازم
  • زنجبیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک ۱ پنس
  • بهبوددهنده ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • دارچین و کره برای داخل نان به مقدار لازم

نان زنجبیل و دارچین

طرز تهیه نان شیرمال با زنجبیل و دارچین

مرحله اول

آب ولرم را داخل یک کاسه بریزید و ۱ قاشق شکر را به همراه خمیرمایه اضافه کنید و هم بزنید. ۱۰ دقیقه ظرف را کنار قرار دهید و صبر کنید تا عمل بیاید. اگر از خمیرمایه فوری استفاده‌ می‌کنید نیازی به عمل‌آوری ندارید.

مرحله دوم

یکی از زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر هم بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس شیر و زنجبیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید و بعد روغن مایع و خمیرمایه عمل‌آمده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد آرد و بهبوددهنده را باهم مخلوط و روی مواد الک کنید.

مطلب پیشنهادی:  سفری همزمان به کویر و دریا در ساحل درک!

طرز تهیه نان شیرمال با زنجبیل و دارچین

مرحله سوم

مقدار آرد تقریبی است و باید کم‌کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود. حالا باید خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود. خمیر را به شکل توپ در بیاورید داخل کاسه قرار دهید و ۱ ساعت بگذارید تا خمیر پف کند و عمل بیاید.

مرحله چهارم

پف خمیر را بعد از ۱ ساعت بگیرید و از خمیر چانه بگیرید و هر چانه را باز کنید و داخل آن کمی کره و دارچین بزنید. به شکل توپ در بیاورید و داخل قالب مورد نظر قرار دهید و روی آن را بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید. بعد از استراحت روی نان را زرده دیگر تخم‌مرغ رومال کنید و به دلخواه کمی سیاه‌دانه و کنجد بپاشید. قالب را در فر از قبل گرم‌شده به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا نان بپزد.

نان شیرمال

نکات کلیدی در تهیه نان شیرمال با زنجبیل و دارچین

  • می‌توانید زرده را با کمی زعفران و شیر مخلوط و نان را رومال کنید.
  • بهتر است یک ظرف آب داخل فر قرار دهید تا نان نرم شود.
  • بهبوددهنده را‌ می‌توانید حذف کنید.

 

تعداد کلمات مطلب: 430

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…