ذرت مکزیکی را با روش ساده درست کنید

0
8
زمان مطالعه: 2 دقیقه
ذرت مکزیکی با مواد و روش‌های بسیار متنوعی طبخ می‌شود. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی آمده، می‌توانید برای ۴ نفر ذرت مکزیکی تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی بسیار ساده است. ذرت مکزیکی یکی از میان‌وعده‌های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است و همان‌طور که از نامش مشخص است به کشور مکزیک تعلق دارد. اگر می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ذرت مکزیکی تهیه کنید، کافی است مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

  • ذرت ۱ قوطی
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

مرحله اول

ابتدا در قابلمه‌ای کره را می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا آب شود. سپس ذرت را اضافه می‌کنیم (اگر از کنسرو ذرت استفاده می‌کنید آب آن را جدا کنید و ذرت را در قابلمه بریزید). صبر می‌کنیم تا کمی نرم شود. بعد قارچ‌ها را با دستمال نم‌دار تمیز می‌کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی کمی درشت خرد می‌کنیم. قارچ‌ها را به ذرت اضافه می‌کنیم و حرارت را کم می‌کنیم.

طرز تهیه ذرت مکزیکی

مرحله دوم

برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی، ذرت و قارچ را مرتب هم می‌زنیم. کمی آب لیموترش اضافه می‌کنیم تا رنگ قارچ‌ها تغییر نکند. در قابلمه را می‌گذاریم تا قارچ‌ها کمی نرم شوند. بعد از ۵ دقیقه به آن سر می‌زنیم. احتمال دارد قارچ‌ها آب انداخته باشند. حرارت را بیشتر می‌کنیم تا آب قارچ‌ها تبخیر شود. بعد حرارت را کم می‌کنیم و آویشن، فلفل سیاه و کمی نمک روی مواد می‌پاشیم. سس مایونز را هم می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا با تمام مواد آغشته شود.

مطلب پیشنهادی:  با این دو روغن، گودی زیر چشم را از بین ببرید

مرحله سوم

سپس پنیر پیتزا را به ذرت اضافه می‌کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت‌ها برسد. در قابلمه را می‌گذاریم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می‌کنیم تا پنیر پیتزا در مواد ذوب و کشدار شود.

مرحله آخر از تهیه ذرت مکزیکی

می‌توانید کالباس نیز به این ترکیب اضافه یا سیب‌زمینی را سرخ و در کنار ذرت مکزیکی سرو کنید. پس از ۳ دقیقه در قابلمه را برمی‌داریم و ذرت مکزیکی داغ را در ظرف‌های مورد نظر می‌کشیم.

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی با سوسیس

تهیه ذرت مکزیکی خانگی با سوسیس چندان مرسوم نیست. اما اگر دوست دارید آن را امتحان کنید، سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای بریده و جداگانه سرخ کنید، سپس به ترکیب مواد بیفزایید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی با سوسیس  

بهترین ادویه ذرت مکزیکی خانگی چیست؟

نکته مهم آن است که آویشن، ادویه اصلی در تهیه ذرت مکزیکی محسوب می‌شود. همچنین اضافه کردن قدری ادویه کاری و پول‌بیبر، ذرت مکزیکی شما را خوش‌طعم‌تر می‌کند.

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی بدون پنیر پیتزا چیست؟

فایده اصلی وجود پنیر پیتزا در ذرت مکزیکی، کش‌دار کردن ترکیبات است. چنانچه علاقه‌ای به پنیر پیتزا ندارید، می‌توانید این ماده اولیه را به راحتی از ترکیبات خود حذف کنید.

تعداد کلمات مطلب: 441

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

اگر این ویژگی‌های را دارید، شما افسرده هستید

افسردگی با ویژگی‌ها و علائمی همراه است که اگر آن‌ها را تجربه می‌کنید، ممکن است نشانه‌ای از…