شما میتوانید در این مطلب همه فوت و فنها و راز خوشمزگی یک آش رشته خوشمزه را مشاهده کنید. آش رشته یکی از آشهای سنتی ما ایرانیها است که میتوانید برای دورهمیها و مخصوصا سیزده نوروز آن را تهیه کنید. با دلتامگ همراه باشید تاترفندهای داشتن یک آش رشته جاافتاده را یاد بگیرید.
ترفندهای داشتن یک آش رشته جاافتاده
سبزی آش رشته چیست؟
شاید برای شما سوال ایجاد شود که سبزی آش رشته چه مقدار باید باشد. شما برای ۱۰۰ نفر باید ۹ کیلو سبزی آش تهیه کنید. سبزی آش شامل جعفری، تره، گشنیز و اسفناج است و اگر فصل اسفناج نبود میتوانید از برگ چغندر استفاده کنید. از هر کدام به مقدار مساوی باید بخرید و به صورت درشت خرد کنید.
حبوبات آش رشته چیست؟
به ازای هر بسته رشته آشی باید ۲ لیوان نخود، ۲ لیوان لوبیا چیتی و ۱ لیوان عدس و اگر دوست دارید آش رشته شما لعاب داشته باشد ۱/۲ لیوان ماش بریزید و این کاملا دلخواه است.
مقدار رشته آشی
بهتر است از برند خوب رشته آشی برای آش رشته نذری استفاده کنید. برای هر ۱۰ نفر به نصف بسته رشته آشی نیاز دارید و برای ۱۰۰ نفر باید ۹ بسته رشته آشی بگیرید.
ترفندهای داشتن یک آش رشته جاافتاده
- اگر بعد از ریختن رشته، آش شما کمی سفت شد به آن کمی آب جوش اضافه کنید.
- نعنا داغ زود میسوزد. اول روغن را داغ داغ کنید و بعد نعنا را سریع تفت دهید و خاموش کنید.
- برای اینکه آش رشته خوشمزهای داشته باشید از عصاره قلم استفاده کنید.
- اگر نسبت به بد رنگ شدن سبزی حساس هستید، بعد از اضافه کردن سبزی در آش را نبندید.
- اگر کمی نمک به سبزی اضافه کنید باعث رنگ بهتری میشود.
- میتوانید از آرد استفاده کنید ولی اگر رشته کافی بریزید اصلا نیازی به آرد ندارید.
- همراه نعنا داغ کمی کشک اضافه کنید.
اگر آش رشته شور شود چه کنیم؟
اگر آش شما شور شد سریع یک سیب زمینی را پوست بگیرید و داخل آش بیندازید و صبر کنید تا سیب زمینی نمک آش را به خودش بگیرید. حتما قبل از پخت کامل، آن را از آش خارج کنید.
اگر آش رشته شل شد چه کنیم؟
یک قاشق غذاخوری آرد را در آب سرد حل و به آش اضافه کنید و هم بزنید تا آش لعابدار شود.
اگر رشته آش زیاد شد چه کار کنیم؟
اگر خیلی رشته آن زیاد شد باید کمی حبوبات پخته و آب جوش مجدد اضافه کنید.
راز خوشمزگی آش رشته
- حتما کشک را ۲۰ دقیقه بجوشانید.
- برای خوشرنگ شدن آش، پیازها را به همراه زردچوبه تفت دهید.
- موقع ریختن نمک و فلفل دقت کنید و کمکم بریزید.
- هر چقدر میزان پیازداغ بیشتر باشد آش شما خوشمزهتر میشود.
- حتما لوبیا و نخود را خیس کنید.
ناشناس
28 آبان 1402 در 1:32 ق.ظ
عالی بود
ناشناس
29 آبان 1402 در 2:47 ب.ظ
آش رشته همه جوره عشق است عشق 😋😋