سیب زمینی آبپز فواید زیادی برای کبد دارد. بهطور طبیعی سرشار از ویتامینها و مواد معدنی بهویژه پتاسیم، فسفر و ویتامینهایی مانند ویتامین B کمپلکس و ویتامین C است. کالری و چربی کمی دارد و محتوای بالای فیبر آنها به احساس سیری کمک میکند. با دلتامگ همراه باشید تا بیشتر درباره خواص سیب زمینی برای کبد بدانید.
برخلاف تصور رایج، سیب زمینی باعث افزایش وزن نمیشود، مگر اینکه کره یا خامهترش را به آن اضافه کنید که در این حالت کالری و چربی را به میزان قابلتوجهی افزایش میدهد. بنابراین اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، آن را با گیاهان یا ادویههای کمکالری مزهدار کنید.
خواص سیب زمینی آبپز برای کبد
جوشاندن یا سرخ کردن سیب زمینی باپوست آن فوایدی را که درون آن نهفته است حفظ میکند، اگر قبل از جوشاندن پوست آنها جدا شود، بسیاری از آنها از بین میروند.
طبق نتایج تحقیقات و مطالعات در مورد فواید سیب زمینی آبپز برای کبد، نشاندادهشد که خوردن آن به تقویت، محافظت و احیای کبد کمک میکند.
اهمیت خوردن سیب زمینی آبپز به این دلیل است که سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدانی، سلنیوم، آهن، پتاسیم، منیزیم و بسیاری از عناصر دیگر است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
این مطالعه همچنین ثابت کرد که خوردن سیب زمینی در افزایش ایمنی افراد مبتلابه شیستوزومیازیس و محافظت از کبد تاثیر موثری دارد.
یکی از فواید سیب زمینی آبپز برای کبد این است که حاوی درصد زیادی از ویتامین B کمپلکس است که به بدن در تشکیل سلولهای خونی کمک میکند و از پروتئین، کربوهیدراتها و چربیهای غذایی که میخورید انرژی تولید میکند.
سیب زمینی آبپز موارد زیر را به بدن میرساند:
- بیش از نیمی از نیاز روزانه به ویتامین B-۶
- حدود ۳۰ درصد از تیامین و نیاسین موردنیاز بدن
- همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین C است
سیب زمینی آبپز و پوستکنده نیمی از محتوای ویتامین C خود را از دست میدهد. این مدل طبخ سیب زمینی تنها ۲۵ درصد از ویتامین C موردنیاز روزانه را تامین میکند.
ناشناس
14 مهر 1402 در 12:42 ب.ظ
جالب بود خیلی اطلاعات مناسبی برای من بود سپاسگزارم