حلیم یکی از غذاهای پر ویتامین است که بسیاری از مردم ایران آن را میپزند. حلیم علاوه بر فواید برای برخی افراد مثل بیماران قلبی مضر است.
حلیم یک غذای مغذی است که طرفداران زیادی دارد. این غذای مقوی به علت داشتن گندم، خاصیت سیرکنندگی دارد و حاوی روی، منیزیم، آهن و نیاسین است. همراه دلتامگ باشید تا هشدارهایی درباره مصرف حلیم را بدانید.
خوردن حلیم برای چه کسانی مضر است؟
- حلیم به دلیل طبع گرمی که دارد برای همه توصیه نمیشود و برای افراد گرممزاج مناسب نیست. مصرف حلیم برای افراد دارای اضافهوزن مناسب نیست زیرا حلیم کالری فراوانی دارد.
- مصرف حلیم در وعده افطار با شکر و روغن باعث تحریک معده، اضافهوزن و نیز عطش شدید میشود.
- خوردن آب زیاد به دنبال این تشنگی باعث رقیق شدن شیره معده و تاخیر هضم غذا میشود و این رفتار نفخ شکم و سایر ناراحتیهای گوارشی را در پی دارد.
- پس از خوردن حلیم بلافاصله دراز نکشید، زیرا این غذا دیرهضم است و باعث میشود دچار سوزش و ناراحتی معده شوید.
- اگر میخواهید پس از خوردن حلیم دچار سوزش و ناراحتی معده نشوید بلافاصله بعد از خوردن این غذا دراز نکشید، زیرا این غذا دیرهضم است.
- حلیم مانده را مصرف نکنید، زیرا موجب ناراحتیهای گوارشی میشود. اگر حلیم بماند مواد نشاستهای آن غیرقابلهضم میشود و نشاسته آن به نشاسته مقاوم تبدیل میشود.
- بهتر است افراد افطار خود را با خوردن غذاهای گرم مانند حلیم باز نکنند و از نوشیدنیهای خنک نه خیلی سرد بهصورت جرعهجرعه استفاده کنند.
هشدارهایی درباره مصرف حلیم
- اگر فشارخون بالا دارید، در مصرف پودرهای آماده محتاط باشید چون سدیم طعمدهنده و نمک این محصول که به این پودرها اضافه میکنند، میتواند مضر باشد.
- حلیم را به مقدار کم بخرید و حتما بلافاصله پس از خرید آن را در ظروف چینی یا شیشهای بریزید تا واکنشهای شیمیایی بین غذا و ظرف را کاهش دهید.
- حلیم به علت اینکه دمای بالایی دارد نباید در ظروف یکبارمصرف ریخته شود و فقط مواد غذایی با دمای پایینتر از ۴۰، ۴۵ درجه را میتوان در این ظرفها ریخت. اگر در ظروف یکبارمصرف غذای داغ ریخته شود این مواد در ماده غذایی حلشده و وارد بدن میشوند.
- اگر پودر آماده حلیم، حالت کلوخ و به هم چسبیده دارد، نباید آن را مصرف کرد زیرا ممکن است این حالت به دلیل کپکزدگی باشد پس زمانیکه تاریخ انقضای محصول میگذرد،آن را مصرف نکنید.
- بهتر است بهجای شکر از عسل استفاده کنید.
- زمانیکه در وعده صبحانه، از حلیم استفاده میکنید، از مصرف ناهار چرب و سرخکرده پرهیز و غذایی ساده و کمکالری میل کنید.
تعداد کلمات مطلب: 388
عباس
24 شهریور 1402 در 6:37 ق.ظ
سلام وقت بخیر 👌 عباس آقا
نگین آشناگر
27 شهریور 1402 در 1:53 ب.ظ
ممنون عباس آقا از همراهی شما
ناشناس
23 دی 1402 در 11:24 ق.ظ
عالی بود توضیحاتتان