ژله جزء دسرهای خوشمزهای است که به سفره رنگ خاصی میبخشد، به همین دلیل است که بسیاری از افراد در مهمانی و دورهمیهای خود از ژله استفاده میکنند. نحوه درست کردن ژله بیسیار متفاوت است و شما میتوانید با در آن از بستنی، شیر و یا خامه استفاده کنید. ژله خرده شیشه جزء ژلههای بسیار شیک و مجلسی به شما میآید که بر خلاف ظاهر زیبا و پیچیده خود، به راحتی آماده میشود.
در تهیه ژله خرده شیشه میتوانید آن را به صورت شفاف درست کنید که در این صورت به پودر ژله آلوئورا نیاز دارید یا اینکه ژله خرده شیشه را با شیر یا خامه درست کنید که در این صورت زمینه ژله شما سفید خواهد شد. امروز در این مطلب از مجله دلتا، قصد داریم طرز تهیه و نکات مهم ژله خرده شیشه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
موارد لازم برای تهیه ژله خرده شیشه آسان
- ژله به رنگ دلخواه 4 عدد
- پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
- شیر عسلی 1 قوطی
- شیر 1/5 لیوان
- خامه 200 گرم
طرز تهیه ژله خرده شیشه
در این روش از طرز تهیه ژله، از شیر عسلی استفاده کردهایم که مزه ژله را فوقالعاده خاص میکند. در صورتی که این طعم را دوست ندارید میتوانید آن را حذف کرده و تنها از شیر و خامه استفاده کنید.
مرحله اول
در ابتدا 4 عدد ژله را در ظرفهای مختلف ریخته و روی هر کدام از آنها یک لیوان آبجوش بریزید و خوب هم بزنید تا شفاف شود. اگر ژله شفاف نشد، میتوانید آنها را روی بخار کتری قرار داده تا بنماری شود.
مرحله دوم
ظرفهای مناسبی را انتخاب کرده و کف آنها را با روغن مقداری چرب کنید. سپس ژلهها را درداخل ظرف ریخته و اجازه دهید به مدت یک ساعت داخل یخچال بماند تا ببندد. سپس ژلهها را بیرون آورده و به صورت مکعبی مطابق فیلم برش بزنید.
مرحله پایانی
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و ژلههای برش داده را درون آن بریزید. سپس ژلاتین را به همراه یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار دهید تا بنماری شود. در ظرفی دیگر، یک قوطی شیر عسل، خامه و شیر را ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید. توجه داشته باشید که تمام مواد باید با یکدیگر هم دما باشند. در نهایت ژلاتین را به مواد اضافه کرده و روی ژلههای خرده شده در قالب بریزید. اجازه دهید ژله 2 ساعت در یخچال باشد و بعد آن را در ظرف مناسب سرو کنید.
نکات مهم ژله خرده شیشه با شیر
- هنگام اضافه کردن شیر به ژله توجه داشته باشید که شیر سرد باشد در غیر این صورت تمام رنگها با یکدیگر ترکیب میشوند.
- از مهمترین دلیل نبستن ژله یا دیر بستن آن، اضافه کردن آب سرد و آب جوش با هم است.
- برای ژلههای رنگی از قالبهای گود استفاده نکنید، چرا که قطر ژله بسیار زیاد میشود.
ناشناس
15 شهریور 1402 در 7:17 ق.ظ
کاش ویدیوهارو طوری بذارید که بشه دانلودش کرد.
نگین آشناگر
16 شهریور 1402 در 10:47 ق.ظ
ممنون دوست عزیز از همراهی شما