پاستا با سس قارچ غذای ایتالیایی خوشمزهای است که بدون گوشت درست میشود و سس خوشطعمی دارد این پاستا جزء یکی از لذیذترین دستورپختهای آشپزی ملل قرار میگیرد.
پاستا با سس قارچ غذای ایتالیایی خوشمزهای است که بدون گوشت درست میشود و سس خوشطعمی دارد این پاستا جزء یکی از لذیذترین دستورپختهای آشپزی ملل قرار میگیرد. سس پاستا نقش مهمی در طعم و مزه این غذا دارد و اصولا یکی از تفاوتهای پاستاهای مختلف، در سس آنها است. در ادامه طرز تهیه پاستا با سس قارچ را در دلتا بخوانید.
مواد لازم
- پاستا: 250 گرم
- قارچ: 300 گرم
- پیاز: 2 عدد
- سیر: 1 حبه
- خامه: 200 گرم
- شیر: نصف پیمانه
- کره: 50 گرم
- آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
- روغن: 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- پنیر پارمزان: در صورت تمایل
طرز تهیه پاستا با سس قارچ
- پياز و سیر را ریز رنده کرده و در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند.
- قارچها را ورقهای خرد کنید و به سیر و پیاز بیفزایید.
- بلافاصله یک قاشق غذاخوری آبليمو، نمک و فلفل به مواد اضافه كنيد و تفت دهيد. حرارت بايد به اندازهای باشد كه قارچها آب نيندازند.
- خامه را با نصف پيمانه شير مخلوط كرده و هم بزنيد تا يكدست شود. سپس آن را به مخلوط قارچ و پياز افزوده، مرتب هم بزنيد تا مخلوط غليظ شود.
- جعفری خرد شده و كره را به مخلوط بیفزایید و مواد را از روی شعله برداريد.
- پاستا را در آب در حال جوشی كه به آن نمک زدهايد، بریزید. پس از اینکه پاستا خوب پخت و نرم شد، آن را آبكش کرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو كنيد.
- در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.
تعداد کلمات مطلب: 262