جار کیک شکلاتی یک کیک بی‌نظیر خانگی

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کیک‌هایی که در ظرف‌های مخصوص تهیه می‌شوند معمولا با نام همان ظرف شناخته می‌شوند. جار کیک هم یک کیک خوشمزه است که داخل لیوان‌های بلوری تهیه می‌شود.
جار کیک شکلاتی

جار کیک شکلاتی یکی از کیک‌‌های خوشمزه و ساده است که‌ می‌توانید آن را به راحتی تهیه کنید. جار یعنی ظرف بلوری و شیشه‌ای و چون این نوع از کیک‌‌ها داخل این ظروف تهیه‌ می‌شوند به آن جار کیک‌ می‌گویند.‌ می‌توانید از لیوان‌‌های شیشه‌ای یا یک بار مصرف برای تهیه این کیک استفاده کنید.‌ می‌توانید برای تهیه این کیک از کیک‌‌های آماده استفاده کنید یا خود پایه کیک را در خانه تهیه کنید. با دلتا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه جار کیک شکلاتی (کیک)

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • آرد ۱ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
  • وانیل ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای کرم مخصوص

  • شیر ۲ پیمانه
  • آرد ۱.۵ پیمانه
  • نشاسته ۱.۵ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه ۲ قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته‌ای ۵۰ گرم

طرز تهیه جار کیک شکلاتی

مرحله اول

برای آنکه تخم مرغ بوی زهم ندهد آن را به همراه وانیل و شکر هم بزنید تا کرم‌رنگ و حجم آن دو برابر شود. شیر و روغن مایع را هم به ترتیب بریزید تا مایه یک دستی داشته باشید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و۲ بار الک کنید و کم‌کم داخل مواد تخم مرغی بریزید و به صورت دورانی ترکیب کنید تا آرد کاملا با مواد تخم مرغی مخلوط شود.

مرحله دوم

مواد را در حد مخلوط شدن و در حد چند ثانیه هم بزنید. مواد آماده را در هر قالبی که دوست دارید بریزید و ۴۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید. برای آنکه بفهمید کیک شما پخته است یا نه یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید و اگر مواد به خلال دندان نچسبید کیک شما آماده است. کیک را بعد از پختن از قالب خارج و اجازه دهید تا خنک شود.

مطلب پیشنهادی:  روش تهیه یخ در بهشت طالبی بدون دستگاه

مرحله سوم

همه موادی که برای تهیه کرم گفته‌ایم در ظرفی بریزید به غیر از خامه و شکلات تخته‌ای. با همزن دستی بزنید تا مخلوط شود و مواد را روی حرارت قرار دهید و تا جایی که غلیظ شود مواد را هم بزنید. شکلات تخته‌ای را که از قبل به صورت بن‌ماری آب کرده‌اید به همراه خامه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. کرم را در یخچال بگذارید تا خنک شود و بعد با همزن برقی بزنید تا یکدست شود و داخل قیف بریزید.

مرحله چهارم

لیوان‌‌ها یا ظرف‌‌های بلوری را که آماده کرده‌اید بیاورید. کیک‌‌ها را با ته لیوان یا کاتر به صورت دایره‌ای برش بزنید و داخل لیوان بگذارید از کرمی که تهیه کرده‌اید روی کیک بریزید. اگر دوست دارید موز یا توت فرنگی روی آن بگذارید لایه لایه تا پر شود لایه آخر هم از کرم بزنید و با میوه تزیین کنید.

نکات کلیدی مهم در تهیه جار کیک شکلاتی

  • می توانید از کرم ساده یا خامه‌ای برای تهیه این جار کیک استفاده کنید.
  • بیسکویت پودر شده هم‌ می‌توانید بریزید.
  • اگر جار کیک شکلاتی را چند ساعتی در یخچال بگذارید کیفیت آن بالاتر می‌رود.
پیشنهاد مطالعه: برا دیدن مطالب بیشتر از خانه‌داری ترفندهای مخفی سرآشپزهای معروف را بخوانید.

تعداد کلمات مطلب: 501

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در سبک زندگی

همچنین بخوانید

رنگ موی مناسب برای پر نشان دادن موها

انتخاب رنگ موی مناسب برای پر نشان دادن موها بسیار مهم است. برخی از رنگ‌ها و تکنیک‌های رنگ‌…