حلیم بادمجان با مرغ ، فوری و خوشمزه

16
8
زمان مطالعه: 2 دقیقه
حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که در همه شهرهای ایران به‌خصوص کرمان، شیراز و اصفهان تهیه می‌شود.
حلیم بادمجان با مرغ

حلیم بادمجان با مرغ یکی از روش‌های فوری تهیه حلیم بادمجان است زیرا از مرغ به‌جای گوشت استفاده می‌کنیم. شما می‌توانید این غذای خوشمزه را به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی برای شام و ناهار تهیه و سرو کنید. شما می‌توانید این غذا را با نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید. با دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان با مرغ

  • بادمجان ۱ الی ۱.۵ کیلوگرم
  • سینه مرغ ۱/۲ عدد
  • عدس پخته‌شده ۱ پیمانه
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • گردو آسیاب‌شده ۳/۴ پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم

تهیه حلیم بادمجان با مرغ

طرز تهیه حلیم بادمجان با مرغ و عدس

مرحله اول

ابتدا عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید و بگذارید با مقداری آب کاملا بپزد. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید و بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. نیم ساعت در این محلول بگذارید تا بماند و بعد آبکش کنید و خوب بشویید و روی یک دستمال نخی قرار دهید.

مرحله دوم

در ادامه داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و بادمجان‌ها را خوب سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ شود. در ادامه سینه مرغ را به همراه یک پیاز و یک حبه سیر داخل قابلمه تفت دهید و روی آن زردچوبه و فلفل سیاه و نمک بریزید و با مقداری آب بگذارید تا بپزد. بعد از پخت مرغ آن‌ها را ریش‌ریش کنید.

مطلب پیشنهادی:  خوشمزه‌ترین پلوی مخلوط بدون گوشت

مرحله سوم

داخل یک کاسه بزرگ بادمجان‌ها و مرغ و عدس و گردو را بریزید و با گوشتکوب دستی یا برقی بزنید تا خوب له شود. می‌توانید کمی از آب مرغ داخل مواد بریزید تا خوب میکس شود. داخل یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه با کمی زردچوبه تفت دهید.

طرز تهیه حلیم بادمجان با مرغ

مرحله چهارم

حالا مواد له‌شده را به پیاز داغ اضافه کنید و هم بزنید و ادویه‌ها را اضافه کنید. کشک رقیق‌شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کشدار و غلیظ شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و داخل دیس بکشید و با نعنا و پیاز داغ و مرغ و کشک تزیین و سرو کنید.

نکات کلیدی در تهیه حلیم بادمجان با مرغ

  • پودر سیر را بیشتر بریزید زیرا مزه خوبی به این غذا می‌دهد، می‌توانید از سیر تازه نیز استفاده کنید.
  • کشک را با کمی آب گرم رقیق کنید و بعد به حلیم بادمجان با مرغ اضافه کنید.
  • می‌توانید بادمجان‌ها را کبابی کنید تا رژیمی‌تر شود.

 

تعداد کلمات مطلب: 402

اپلیکیشن مجله دلتا

16 دیدگاه

  1. ناشناس

    11 تیر 1401 در 5:44 ب.ظ

  2. ناشناس

    11 تیر 1401 در 10:31 ب.ظ

  3. ناشناس

    12 تیر 1401 در 12:19 ب.ظ

  4. ناشناس

    12 تیر 1401 در 2:56 ب.ظ

  5. ناشناس

    12 تیر 1401 در 4:13 ب.ظ

  6. معصومه نوروزیان

    13 تیر 1401 در 3:13 ب.ظ

    بسیار عالی ممنونم

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      13 تیر 1401 در 3:38 ب.ظ

      ما هم ممنونیم از حضورتون🌹

      پاسخ

  7. ناشناس

    14 تیر 1401 در 1:11 ق.ظ

  8. ناشناس

    14 تیر 1401 در 3:34 ب.ظ

  9. مهناز

    18 تیر 1401 در 11:35 ب.ظ

    عالی بود

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      20 تیر 1401 در 9:09 ق.ظ

      ممنون از حضور شما🌹🌹

      پاسخ

  10. ناشناس

    19 تیر 1401 در 11:22 ق.ظ

  11. ناشناس

    7 مرداد 1401 در 4:13 ق.ظ

  12. ناشناس

    7 مرداد 1401 در 4:34 ب.ظ

  13. ناشناس

    7 مرداد 1401 در 4:34 ب.ظ

  14. ناشناس

    27 شهریور 1401 در 9:42 ب.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

مربای فلفل خوشمزه و متفاوت

مربای فلفل یکی از مرباهای خاص و متفاوت است که ترکیبی جذاب از طعم‌های شیرین و تند را ارائه …