طرز تهیه کوفته عدس غذای خوشمزه استانبولی

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
یک غذای ترکیه‌ای خوشمزه که برای مهمانی‌هایی که دوستان گیاهخوارتان را دعوت کرده‌اید، مناسب است.
کوفته عدس

کوفته عدس یک غذای خوشمزه از کشور ترکیه است که به عنوان کوفته گیاهخواران هم معروف است. این کوفته بسیار خوشمزه و مقوی است و پیشنهاد می‌کنیم حتماً آن را تهیه کنید. همچنین پیشنهاد می‌کنیم یک بار کوفته برنجی، غذای ساده و خوشمزه گیاهی را حتماً امتحان کنید.

مواد لازم برای کوفته عدس

موادی که در ادامه برای تهیه کوفته عدس گفته می‌شود، برای 2 نفر مناسب است. اگر شما می‌خواهید این غذا را برای تعداد نفرات بیشتر تهیه کنید، لازم است که مقدار مواد را به اندازه هر 2 نفر اضافه می‌شوند، افزایش دهید.

  • عدس 1 پیمانه
  • بلغور گندم 1/5 فنجان
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • روغن 1 فنجان
  • جعفری یک دسته کوچک
  • پیازچه 3 ساقه
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • رب انار 2 قاشق غذاخوری
  • زیره 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته عدس

  • از چند ساعت قبل، عدس را داخل یک کاسه پر آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم نفخ آن از بین برود.
  • سپس آب آن را خالی می‌کنیم و داخل یک قابلمه می‌ریزیم.
  • به قابلمه حاوی عدس، 2 لیوان آب اضافه می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا بپزد.
  • بعد از 30 دقیقه، بلغور را به قابلمه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
  • حدود 30 دقیقه اجازه می‌دهیم تا بپزد و لعاب بلغور دربیاید. بعد گاز را خاموش می‌کنیم.
  • پیاز را به صورت نگینی ریز، خرد می‌کنیم و در یک تابه مناسب با روغن حرارت می‌دهیم تا سبک شود.

کوفته عدس

  • رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا خامی رب گرفته شود.
  • سپس رب انار را به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا یکدست شوند.
  • پیازچه را به اندازه ریز ریز خرد می‌کنیم و مواد داخل تابه اضافه می‌کنیم.
  • در این مرحله عدس و بلغور را باهم مخلوط می‌کنیم و بعد از گرفتن آب اضافی، داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم.
  • مخلوط رب‌های تفت داده شده را به مخلوط عدس و بلغور اضافه می‌کنیم.
مطلب پیشنهادی:  عجیب‌ترین جاده‌های جهان کدامند؟

کوفته عدس

  • جعفری خرد شده را به ترکیب اضافه می‌کنیم و مقداری روغن، آب لیمو ترش، زیره را به همراه نمک و فلفل به مخلوط اضافه می‌کنیم.
  • مواد داخل کاسه را خوب با دست ورز می‌دهیم تا یکدست شود.
  • به اندازه یک نارنگی از مواد برمی‌داریم و به شکل دلخواه درمی‌آوریم.

اگر این کوفته را به شکل اصیل ترکیه‌ای آن بخواهیم شکل دهیم، باید طوری در دستمان فشار دهیم که جای انگشتان دست روی آن باقی بماند. اما اگر می‌خواهید طبق سلیقه ایرانی خودمان پیش برویم، پیشنهاد می‌کنیم قبل از سرو چند دقیقه‌ای در روغن سرخ کرده و نوش جان کنید.

در آخر پیشنهاد می‌کنیم اگر قصد دارید این غذا را به عنوان مزه، در کنار غذای اصلی در مهمانی سرو کنید، حتماً داخل یک برگ کاهو قرار دهید.

تعداد کلمات مطلب: 450

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…