سیب زمینی کریسپی با پنیر پارمسان به روش جدید

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین و معطف‌ترین مواد خوراکی است که پخت آن به هر روشی، یک طعم متفاوت و دلپذیری از آن به ما هدیه می‌کند.
سیب زمینی کریسپی

سیب زمینی کریسپی با پنیر پارمسان، یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین غذاهای فست فودی است که به راحتی می‌توانید در خانه آن را تهیه کنید. اگر شما هم از عاشقان سیب زمینی در حالت‌های مختلف هستید، پس پیشنهاد می‌کنیم این دستور تهیه از مجله دلتا را از دست ندهید. همچنین پیشنهاد می‌کنیم در کنار این غذا، این دستور پخت سوسیس بندری با سیب زمینی را امتحان کنید.

مواد لازم برای سیب زمینی کریسپی با پنیر پارمسان

موادی که برای تهیه این سیب زمینی کریسپی می‌نویسیم برای سیر کردن 2 نفر مناسب است. اما شما می‌توانید این حجم را برای مزه کنار غذای اصلی آماده کرده و نوش جان کنید. ضمن اینکه در آخر یک دستور تهیه سس خوشمزه برای شما قرار داده‌ایم.

سیب زمینی کریسپی با پنیر پارمسان

مواد لازم برای سیب زمینی کریسپی

  • سیب زمینی کوچک 10 عدد
  • روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان 4 قاشق غذاخوری
  • کره ذوب شده 20 گرم
  • جعفری تازه خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، آویشن و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی

  • ابتدا سیب زمینی‌‎ها را خوب بشویید و آن‌ها را به دو قسمت تقسیم کنید. توجه داشته باشید که لازم نیست پوست آن‌ها را بگیرید.
  • یک قابلمه را آب کنید و بر روی اجاق گاز قرار دهید تا جوش بیاید. توجه داشته باشید که قابلمه باید به اندازه سیب زمینی‌ها جا داشته باشد.
  • بعد از جوش آمدن آب، 1 قاشق غذاخوری نمک را داخل آب بریزید و سیب زمینی‌ها را به آب اضافه کنید.
  • در این مرحله لازم است که حرارت اجاق گاز را کم کنید و حدود نیم ساعت اجازه دهید سیب زمینی‌ها بپزند.
  • بعد از پخته شدن سیب زمینی‌ها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن‌ها را آبکش کنید. سپس در کناری بگذارید و اجازه دهید خنک شوند.

سیب زمینی کریسپی

  • در این مدت، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را کف ظرف پیرکس بمالید و پنیر پارمسان را کف ظرف پخش کنید. در این مرحله توصیه می‌کنیم که پنیر را با یک قاشق پهن خوب کف ظرف پهن کنید.
  • سپس به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به ظرف اضافه کنید.
  • حالا سیب زمینی‌های پخته شده را داخل یک کاسه بریزید و مقداری روغن زیتون و ادویه‌های گفته شده به آن اضافه کنید.
  • سپس سیب زمینی‌های مزه‌دار شده را از سمت برش خورده بر روی لایه پنیری داخل ظرف پیرکس بچینید.
  • کره آب شده را به همراه جعفری خرد شده بر روی سیب زمینی‌ها بریزید.
مطلب پیشنهادی:  تب دنگی، دغدغه جدید

در آخر ظرف را داخل فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

سس خوشمزه برای سیب زمینی کریسپی پارمسانی

برای درست کردن این سس، کافیست مواد لازمی که در ادامه می‌گوییم را باهم ترکیب کرده و در کنار سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوش جان کنید.

  • ماست یونانی یا ماست همزده 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 1 قاشق چایخوری
  • سس خردل 1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق مرباخوری
  • جعفری تازه خرد شده 1 قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

سس ماست برای سیب زمینی

نکات مهم برای خوشمزه شدن سیب زمینی کریسپی

  • برای تهیه این غذا حتماً باید از سیب زمینی‌های کوچک استفاده کنید.
  • از روغن زیتون مرغوب و بدون بو ترجیحاً استفاده کنید.
  • به جای جعفری، می‌توانید از نعنای تازه استفاده کنید.

در آخر توصیه می‌کنیم حتماً این دستور سیب زمینی کریسپی خوشمزه را تهیه کرده و نوش جان کنید. این غذا خیلی سریع و در کمتر از 1 ساعت حاضر می‌شود. ضمن اینکه پیشنهاد می‌کنیم از سس خوشمزه‌ای که دستور آن را نوشته‌ایم در کنار سایر غذاهایی که سیب زمینی دارند استفاده کنید.

تعداد کلمات مطلب: 580

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…