کراکت سیب زمینی و گوشت یک غذای خوشمزه و ساده برای مهمانی و دورهمیها محسوب میشود. این فینگرفود به قدری ساده و خوشمزه است که حتماً در بسیاری از مجالس آن را تهیه میکنید. با ما در این مقاله مجله دلتا همراه باشید تا دستور پخت کراکت سیب زمینی با گوشت را به شما آموزش دهیم. ضمن اینکه پیشنهاد میکنیم دستور پخت سوسیس بندری خوشمزه و سریع با سیب زمینی را برای مهمانی و دورهمی آماده و نوش جان کنید.
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- سیب زمینی اندازه متوسط 4 عدد
- تخم مرغ 4 عدد
- پنیر پیتزا 200 گرم
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد
- آرد سفید به مقدار لازم
- پودر سیر و پیاز به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پودر سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه کراکت سیب زمینی با گوشت
- ابتدا لازم است که سیب زمینیها را خوب بشویید و با داخل یک قابلمه آب قرار دهید. سپس بر روی حرارت بگذارید تا آبپز شود.
- پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید تا سبک شود.
- در این مرحله نمک و فلفل را به همراه ادویههای موردعلاقهتان را به همراه گوشت داخل تابه بریزید و تفت دهید.
- در آخر رب را با کمی آب رقیق کنید و داخل تابه بریزید. اجازه دهید مواد باهم به خوبی بپزند.
- پوست سیب زمینیها را بگیرید و رنده کنید.
- به سیب زمینیها 2 عدد تخم مرغ را با کمی نمک اضافه کنید و خوب ورز دهید.
- مخلوط سیب زمینی را به شکل خمیر درآورید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید. سپس به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
- سیب زمینیها را از یخچال خارج کنید و به شکل گلولههای یکسان درآورید.
- بین هر گلوله سیب زمینی را گود کنید و مقداری از مواد گوشتی به همراه پنیر پیتزا را اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.
- در سه ظرف آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بریزید.
- تخم مرغهای باقیمانده را داخل یک ظرف بشکنید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.
- گلولههای کراکت سیب زمینی با گوشت را به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید.
- داخل یک تابه روغن بریزید تا کمی داغ شود؛ توصیه میکنیم از قابلمه کوچک و گرد استفاده کنید تا مقدار بیشتری روغن داشته باشد.
- کراکت سیب زمینی با گوشت را داخل تابه بریزید تا سرخ شود.
- کراکتها را از قابلمه درآورید و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نوش جان 🙂
برای سرو کراکت سیب زمینی با گوشت میتوانید از دیپ پنیرهای مختلف یا سس کچاپ استفاده کنید. ضمن اینکه پیشنهاد میکنیم کمی آنها را بیشتر سرخ کنید تا تردتر شود.