پیراشکی لقمهای، شیرینی ترد و خوشمزهای است که به عنوان یک میان وعده محبوب، طرفداران بسیاری دارد. انواع مختلفی پیراشکی با طعم و مزههای مختلف وجود دارد، اما ما در مجله دلتا قصد داریم نوع جدیدی از پیراشکی به نام پیراشکی لقمهای که خیلی سریع و راحت آماده میشود را به شما آموزش دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید.
مواد مورد نیاز
- تخم مرغ: 1 عدد
- بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
- آرد سفید: 1 لیوان
- ماست: نصف لیوان یا 3 قاشق غذاخوری
- شکر: 4 قاشق غذاخوری
- وانیل: ¼ قاشق چای خوری
مرحله به مرحله پخت پیراشکی لقمهای
پیراشکی لقمهای، بسیار سریع آماده میشود و برای تهیه آن نیازی به خمیر مایه نیست. مراحل پخت این پیراشکی خوشمزه به شرح زیر است:
-
مرحله اول
ابتدا یک کاسه به نسبت بزرگ بردارید. تخم مرغ را داخل آن بشکنید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن، خوب هم بزنید تا ترکیب کاملا روشن و پف کرده شود.
-
مرحله دوم
ماست و وانیل را به مواد اضافه کنید و مجدد خوب هم بزنید تا ترکیب کاملا یکدستی به دست آید. همزمان با هم زدن، آرد سفید و بکینگ پودر را هم اضافه کنید. توجه داشته باشید که آرد سفید و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار از صافی عبور دهید و سپس به مواد اضافه کنید.
-
مرحله سوم
در این مرحله، نحوه هم زدن مواد باید با استفاده از لیسک و به صورت دورانی انجام شود تا مایه خمیری شکلی به دست آید.
-
مرحله چهارم
در این مرحله از پخت پیراشکی لقمهای، یک قابلمه بردارید و به اندازه کافی روغن مایع بریزید تا داغ شود.
-
مرحله پنجم
خمیر پیراشکی را به اندازه و فرم دلخواهتان برش دهید که میتوانید آن را مدل گولهای شکل یا توپی در بیاورید و سپس داخل روغن داغ شده بریزید تا سرخ شوند. شعله گاز را روی حرارت متوسط بگذارید تا پیراشکیها کامل مغز پخت شوند و رنگ طلایی پیدا کنند.
در نهایت، پیراشکی لقمهای ترد و خوشمزه ما آماده است و میتوانید آن را با سس شکلات تزئین و سرو کنید.
نکات تکمیلی پیراشکی لقمهای ترد
- الک کردن ترکیب آرد سفید و بکینگ پودر باعث میشود تا هوا در بافت آن نفوذ نکند و حالت حبابی نگیرد.
- نیازی به ورز دادن خمیر نیست و نکته مهم این است که خمیر پیراشکی لقمهای باید سبک باشد.
- اگر احساس کردید خمیر بافت سفتی دارد، مقداری ماست به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- اگر میخواهید پیراشکی لقمهای شکلاتی داشته باشید، میتوانید روی خمیر، شکلات تکهای خرد شده بریزید و سپس آن را به حالت توپی در بیاورید و سرخ کنید.