طرز تهیه پیراشکی لقمه‌ای فوری

0
13
زمان مطالعه: 2 دقیقه
طرز تهیه یک نوع پیراشکی جدید که خیلی سریع و فوری و بدون نیاز به خمیر مایه، آماده می‌شود.
پیراشکی لقمه‌ای

پیراشکی لقمه‌ای، شیرینی ترد و خوشمزه‌ای است که به عنوان یک میان وعده محبوب، طرفداران بسیاری دارد. انواع مختلفی پیراشکی با طعم و مزه‌های مختلف وجود دارد، اما ما در مجله دلتا قصد داریم نوع جدیدی از پیراشکی به نام پیراشکی لقمه‌ای که خیلی سریع و راحت آماده می‌شود را به شما آموزش دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

مواد مورد نیاز

  • تخم مرغ: 1 عدد
  • بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
  • آرد سفید: 1 لیوان
  • ماست: نصف لیوان یا 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • وانیل: ¼ قاشق چای خوری

پیراشکی لقمه‌ای

مرحله به مرحله پخت پیراشکی لقمه‌ای

پیراشکی لقمه‌ای، بسیار سریع آماده می‌شود و برای تهیه آن نیازی به خمیر مایه نیست. مراحل پخت این پیراشکی خوشمزه به شرح زیر است:

  1. مرحله اول

ابتدا یک کاسه به نسبت بزرگ بردارید. تخم مرغ را داخل آن بشکنید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن، خوب هم بزنید تا ترکیب کاملا روشن و پف کرده شود.

  1. مرحله دوم

ماست و وانیل را به مواد اضافه کنید و مجدد خوب هم بزنید تا ترکیب کاملا یکدستی به دست آید. همزمان با هم زدن، آرد سفید و بکینگ پودر را هم اضافه کنید. توجه داشته باشید که آرد سفید و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار از صافی عبور دهید و سپس به مواد اضافه کنید.

  1. مرحله سوم

در این مرحله، نحوه هم زدن مواد باید با استفاده از لیسک و به صورت دورانی انجام شود تا مایه خمیری شکلی به دست آید.

مطلب پیشنهادی:  ۵ کشوری که خورشید در آن‌ها غروب نمی‌کند

پیراشکی لقمه‌ای

  1. مرحله چهارم

در این مرحله از پخت پیراشکی لقمه‌ای، یک قابلمه بردارید و به اندازه کافی روغن مایع بریزید تا داغ شود.

  1. مرحله پنجم

خمیر پیراشکی را به اندازه و فرم دلخواهتان برش دهید که می‌توانید آن را مدل گوله‌ای شکل یا توپی در بیاورید و سپس داخل روغن داغ شده بریزید تا سرخ شوند. شعله گاز را روی حرارت متوسط بگذارید تا پیراشکی‌ها کامل مغز پخت شوند و رنگ طلایی پیدا کنند.

در نهایت، پیراشکی لقمه‌ای ترد و خوشمزه ما آماده است و می‌توانید آن را با سس شکلات تزئین و سرو کنید.

نکات تکمیلی پیراشکی لقمه‌ای ترد

  • الک کردن ترکیب آرد سفید و بکینگ پودر باعث می‌شود تا هوا در بافت آن نفوذ نکند و حالت حبابی نگیرد.
  • نیازی به ورز دادن خمیر نیست و نکته مهم این است که خمیر پیراشکی لقمه‌ای باید سبک باشد.
  • اگر احساس کردید خمیر بافت سفتی دارد، مقداری ماست به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • اگر می‌خواهید پیراشکی لقمه‌ای شکلاتی داشته باشید، می‌توانید روی خمیر، شکلات تکه‌ای خرد شده بریزید و سپس آن را به حالت توپی در بیاورید و سرخ کنید.

تعداد کلمات مطلب: 435

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

10 راهکار ساده برای جلوگیری از یخ‌زدگی گیاهان آپارتمانی

در فصل‌های سرد سال، یخ‌زدگی گیاهان آپارتمانی یکی از مشکلات رایج است که ممکن است به آن‌ها آ…