طعم و عطر بینظیری که سیبزمینی سرخشده، پیاز و گوجه به این املت میدهد باعث شده که این دستور از زمانهای دور تا به حال یکی از محبوبترین دستورات برای درست کردن املت باقی مانده باشد. اگر این املت را امتحان کنید بیشک شما هم عاشقش خواهید شد. در ادامه مطلب طرز تهیه املت سیب زمینی اسپانیایی را در دلتامگ بخوانید.
مواد لازم
- سیبزمینی: ۵۰۰ گرم
- پیاز سفید: یک عدد
- روغن زیتون: ۱۵۰ میلی لیتر
- جعفری: سه قاشق غذاخوری
- تخممرغ: شش عدد
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه املت سیب زمینی اسپانیایی
- در این مرحله بر اساس تمایل خودتان میتوانید سیبزمینی را با پوست یا بدون پوست با برشهای ضخیم خرد کنید.
- پیاز را خرد کنید.
- روغن زیتون را در یک تابه گرم کرده و سیبزمینیها و پیاز را درون روغن بریزید و به آرامی تفت دهید.
- اجازه دهید که سیبزمینیها نرم شوند. این مرحله حدودا ۳۰ دقیقه زمان میبرد. گاهی مواد را هم بزنید که به یکدیگر نچسبند.
- سپس سیبزمینی و پیاز را از تابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید.
- شش عدد تخممرغ را شکسته و با هم مخلوط کرده و سپس با سه قاشق غذاخوری جعفری، نمک و فلفل سیاه ترکیب و همه را با سیبزمینی و پیاز مخلوط کنید.
- روغنی که از مرحله قبل باقی مانده است را در یک تابه کوچکتر گرم کنید.
- همه مواد را در ماهیتابه بریزد و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. با کمک یک کفگیر سطح املت اسپانیایی را صاف کنید تا قالب دایره شکلی بگیرد.
- زمانی که کف مواد کاملا پخت، آن را در یک ظرف دیگر برگردانده و سپس آن را به تابه برگردانید تا این بار سطح املت سرخ شود.
- املت را با کفگیر کاملا فشرده کنید و مطمئن شوید که هر دو سطح آن کاملا پخته شده است. سپس به ظرف سرو منتقل و نوش جان کنید.