یک نوشیدنی فوق‌العاده ویژه افطار

0
0
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
نوشیدنی ثعلب از نوشیدنی‌های ترکی پرطرفدار و شبیه به فرنی است که با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود.

نوشیدنی ثعلب یک نوشیدنی بسیار قدیمی ترکی است که ماده‌ اصلی آن پودر یا آردی به نام ثعلب است. این نوشیدنی بر پایه شیر، یکی از نوشیدنی‌های محبوب برای سرو در میان‌وعده است و در ماه رمضان نیز می‌توانید با این نوشیدنی گرم و خوشمزه افطار خود را باز کنید. بخش آشپزی دلتامگ را ورق بزنید.

مواد لازم

  • شیر سرد ۲ فنجان بزرگ
  • شکر به میزان دلخواه
  • آرد ثعلب نصف قاشق مرباخوری
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین برای تزیین

شربت ثعلپ

طرز تهیه نوشیدنی ثعلب

  • ابتدا ۲ فنجان بزرگ شیر سرد را در یک شیر جوش ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید نوشیدنی شما شیرینی ملایمی داشته باشد، می‌توانید ۱٫۵ قاشق چای‌خوری شکر اضافه کنید. میزان شکر بسته به سلیقه‌ شما می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد. می‌توانید به جای شکر از عسل نیز استفاده کنید.
  • آرد ثعلب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با شکر در شیر حل شود. شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید.
  • پس از چند دقیقه که شیر گرم شد گلاب را اضافه کنید. بنا به سلیقه‌ خود می‌توانید برای عطر بیشتر، گلاب بیشتری به نوشیدنی اضافه کنید.
  • نوشیدنی را کمی دیگر هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و داخل فنجان بریزید. برای تزیین می‌توانید کمی پودر دارچین روی فنجان بپاشید. نوشیدنی ثعلب را بهتر است گرم سرو کنید.
مطلب پیشنهادی:  آبگرم اهرم، چشمه‌ای از دل زاگرس

تعداد کلمات مطلب: 218

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…