پاستا بدون مرغ و گوشت یکی از روشهای تهیه پاستا است که بسیار ساده و خوشمزه تهیه میشود. در تهیه این پاستا اصلا از مرغ یا گوشت استفاده نمیشود و یک غذای گیاهی به حساب میآید. شما میتوانید به راحتی این پاستا را با ماکارونی فرمی دلخواه خود تهیه و سرو کنید. شما میتوانید آن را برای شام یا ناهار تهیه نمایید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا بدون مرغ و گوشت
- پاستا پنه یا پاستا فرمی ۱/۲ بسته
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۴ حبه
- رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه ۱/۲ پاکت
- شیر ۲/۳ پیمانه
- پنیر پیتزا ۱ لیوان
- روغن مایع به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا بدون مرغ و گوشت
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل یک تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس سیر را پوست بگیرید و بهصورت رندهشده اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.
مرحله دوم
رب گوجهفرنگی و ادویهها را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوشرنگ شود. در ادامه باید شیر و پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی پنیر ذوب شود. سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید و درب تابه را بگذارید تا جا بیفتد.
مرحله سوم
داخل یک قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس کمی روغن و به دلخوه کمی زردچوبه برای خوشرنگ شدن پاستا اضافه کنید. سپس پاستا فرمی دلخواه خود را بریزید و صبر کنید تا پاستا نرم شود. دقت کنید در این روش پخت پاستا را آبکش نمیکنیم.
مرحله چهارم
با کمک یک ملاقه مخصوص پاستا، آنها را از آب خارج و داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید. بهتر است برای خوشمزهتر شدن کمی از آب پاستا را نیز اضافه کنید. ۱۵ دقیقه مواد را با سس روی حرارت قرار دهید تا طعمها به خورد هم برود. سپس با کمی جعفری و گوجه گیلاسی تزیین و سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه پاستا بدون مرغ و گوشت
- به دلخواه میتوانید پنیر را حذف و بهصورت رژیمیتر سرو کنید.
- میتوانید از سبزیجات دلخواه مانند فلفل دلمه یا قارچ و بادمجان استفاده کنید.
- پاستا اصلا نباید آبکش شود.
ناشناس
28 اسفند 1402 در 2:12 ق.ظ
پاستااگه آبکش ودم نشه مزه نپخته میده منکه دوست ندارم