کیک کدو حلوایی شکلاتی یکی از کیکهای بسیار خوشمزه و ساده و مخصوص کسانی است که ترکیب شکلات با کدو حلوایی را دوست دارند و میخواهند یک کیک ترکیبی بینظیر در خانه تهیه کنند. شیرینی کیک شما بستگی به کدو حلوایی دارد، اگر کدو حلوایی شما شیرین بود میتوانید مقدار شکر را کمتر بریزید و اگر کمشیرین بود میتوانید کمی بیشتر شکر اضافه کنید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی شکلاتی
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد ۲ پیمانه
- روغن مایع ۱ پیمانه
- ماست ۳ قاشق غذاخوری
- پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه
- شکر ۱ تا ۱/۵ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری
طرز تهیه کیک کدو حلوایی شکلاتی
مرحله اول
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا همدما شوند. سپس با کمک پیمانه شیرینیپزی یا یک لیوان دستهدار فرانسوی مواد را اندازهگیری کنید. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود. برای پخت بدون فر نیز باید شعلهپخشکن را به همراه قابلمه روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
مرحله دوم
کدو حلوایی را از وسط نصف و از پوست جدا و خرد کنید. کدوها را داخل قابلمه بریزید و با مقداری آب بگذارید تا بپزد یا میتوانید آن را آبپز کنید. سپس از آب خارج و پوره کنید، میتوانید از میکسر یا مخلوط کن استفاده و مواد را له کنید.
مرحله سوم
روغن مایع را به همراه کدو حلوایی پختهشده و ماست داخل میکسر بریزید یا به کمک همزن برقی هم بزنید. تخممرغها را به همراه شکر و وانیل داخل کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا تخممرغها کرمرنگ و کشدار و حجم آن دو برابر شود. مواد میکسشده کدو حلوایی را به مواد تخممرغی اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک و به مواد اضافه کنید. با لیسک آرام مواد را در یک جهت فولد کنید. ۱/۳ از مواد کیک را بردارید و به آن پودر کاکائو بزنید.
مرحله چهارم
قالب را با روغن جداکننده یا روغن جامد چرب کنید و دو ملاقه از مواد ساده داخل قالب یا قابلمه بریزید. بعد در مرکز قالب یک ملاقه کاکائویی بریزید و این کار را ادامه دهید تا مایه کیک تمام شود. قالب را در فر از قبل گرمشده به مدت ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا بپزد و برای پخت بدون فر روی در قابلمه دمکنی بگذارید و ۱ ساعت زمان دهید تا کیک کدو حلوایی شکلاتی بپزد.
نکات کلیدی در تهیه کیک کدو حلوایی
- مدت زمان پخت کیک به فر شما بستگی دارد و بهتر است آن را چک کنید.
- برای پخت در فر برقی و توستر باید دما را روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید.
- به دلخواه میتوانید به مواد گردو اضافه کنید.
ناشناس
22 بهمن 1402 در 7:12 ب.ظ
عالی است