طرز تهیه کوکو بادمجان مجلسی

2
2
زمان مطالعه: 3 دقیقه
اگر به بادمجان علاقه دارید، حتما این کوکو را امتحان کرده و از طعم آن لذت ببرید.
کوکو بادمجان

کوکو جزو غذاهای اصیل ایرانی است که می‌توانید آن را با رسپی‌‎های مختلفی تهیه کنید و از آن لذت ببرید؛ کوکو بادمجان جزو یکی از این غذاها که طعم بسیار لذیذی دارد و می‌توانید از آن به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی استفاده کنید؛ اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به بادمجان علاقه دارید، در این مطلب از دلتامگ همراه ما باشید تا نحوه طبخ کوکو بادمجان مجلسی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کوکو بادمجان دو نفره

کوکو بادمجان

دستور پخت کوکوی بادمجان

این کوکو متفاوت و خوشمزه را می‌توان به شکل‌های مختلفی آماده کرد؛ برای مثال بسیاری از افراد دوست دارند از سیب زمینی در آن استفاده کرده و یک کوکو بادمجان و سیب زمینی آماده کننده؛ در خالی که بعضی از افراد دوست دارند بادمجان را کباب کرده با کوکو بادمجان خام درست کنند. در ادامه یکی از ساده‌ترین روش‌های طرز تهیه این کوکو را به شما آموزش داده‌ایم.

مرحله اول طرز تهیه کوکو بادمجان

اگر می‌خواهید کوکو بادمجان کبابی درست کنید، لازم است که بادمجان‌ها را به همراه پوست روی گاز قرار دهید تا دودی شود و یا اینکه پوست بادمجان‌ها را گرفته و آن‌ها را به همراه مقداری آب آبپز کنید.

کوکو بادمجان

مرحله دوم

بادمجان‌های پخته یا کبابی شده را درون یک کاسه بریزید و با استفاده از گوشتکوب به خوبی له کنید؛ سپس پیاز و سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز کنید؛ آب پیاز هم گرفته و بعد به بادمجان اضافه کنید.

مطلب پیشنهادی:  طرز تهیه قیمه یزدی با نخود به سبک رستورانی+ ویدئو

مرحله سوم تهیه کوکو بادمجان و گردو

بعد از مخلوط کردن مواد گفته شده، ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و مجدد مواد را با استفاده از گوشت مخلوط کنید؛ در نهایت تخم مرغ‌ها را به مایع بادمجان اضافه کرده و مجدد هم بزنید و بعد از یکدست شدن مواد، تابه بزرگی روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

کوکو بادمجان

مرجله پایانی تهیه کوکو

مقداری روغن درون تابه ریخته و بعد از گرم شدن، مواد کوکو را شکل داده و درون آن بیندازید؛ بعد از آنکه دو طرف کوکو سرخ شد آن را درون ظرف سرو قرار داده و با گوجه و خیارشور تزیین کنید.

کوکو بادمجان

نکات پخت کوکو بادمجان

  • اگر رژیم غذایی دارید، می‌توانید به جای بادمجان از کدو آبپز استفاده کنید.
  • برای جلوگیری  از خشک شدن کوکو، می‌توانید تعداد تخم مرغ را افزایش دهید.
  • برای تهیه کوکوی بادمجان و سیب زمینی، می‌توانید یک عدد سیب زمینی بزرگ را آبپز کرده و به مواد اضافه کنید.

تعداد کلمات مطلب: 398

اپلیکیشن مجله دلتا

2 دیدگاه

  1. روشنک

    1 بهمن 1402 در 3:07 ق.ظ

    عالی بود

    پاسخ

  2. ناشناس

    23 بهمن 1402 در 4:37 ب.ظ

    خیلی خوشمزه وعالیست.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…