جوجه کباب جزو غذاهای پرطرفدار در میان مردم است که آن را به روشهای مختلفی طبخ میکنند؛ معمولا برای درست کردن جوجه کباب، به فضای باز مانند حیاط یا بالکن نیاز داریم؛ به همین دلیل است که بسیاری از افراد که به این دو دسترسی ندارند، از آماده کردن یک جوجه کباب مجلسی در خانه منصرف میشوند؛ اما امروز در این مطلب از دلتامگ قصد داریم طرز تهیه جوجه کباب رستورانی را به شما آموزش دهیم که در این روش برای کباب کردن جوجهها نیاز به فضای باز ندارید و میتوانید آن را در خانه انجام دهید.
طرز تهیه جوجه کباب رستورانی
ادویه جوجه کباب در طعم نهایی آن بسیار موثر است؛ در این روش تهیه جوجه کباب، به طور کامل نحوه مزه دار کردن جوجه کباب را آموزش دادهایم؛ بعد از آنکه جوجهها را با مواد ترکیب کردید، هواپز را در دمای 180 درجه تنظیم کرده و جوجهها را درون آن بچینید و بعد از گذشت 10 دقیقه آن را زیر و رو کرده و در نهایت بعد از گذشت 20 دقیقه جوجه کباب آبدار شما آماده است.
روشنک
27 دی 1402 در 1:51 ب.ظ
عالی بود
ناشناس
23 بهمن 1402 در 5:16 ب.ظ
خیلی عالی می باشد.