تهیه کیک نارنگی در قابلمه یکی از کیکهای بسیار خوشمزه و راحت است که شما میتوانید بدون نیاز به فر آن را درست کنید. کیکهایی که داخل قابلمه تهیه میشوند، میتوانید در فر دستساز یا روی شعله پخش کن قرار دهید یا میتوانید قالب را داخل قابلمه روی یک سه پایه بگذارید و این کیک را آماده کنید. این کیک بدون فر و همزن برقی تهیه میشود. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک نارنگی در قابلمه
- تخممرغ ۲ عدد
- شکر ۷ قاشق غذاخوری
- رنده پوست نارنگی ۱ قاشق مرباخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری
- آب نارنگی ۸ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
- آرد ۱۰ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس نارنگی
- نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۴ قاشق غذاخوری
- آب ۳ قاشق غذاخوری
- آب نارنگی ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه کیک نارنگی در قابلمه
مرحله اول
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا همدما شوند. سپس مواد را به کمک یک پیمانه یا لیوان دستهدار فرانسوی اندازه بگیرید. چند عدد نارنگی را از وسط به دو نیم کنید و آب نارنگی را به کمک آبمیوهگیر دستی بگیرید. پوست نارنجی رنگ یکی از نارنگیها را رنده کنید، بدون آنکه به لایه سفیدرنگ آن برسد.
مرحله دوم
در ادامه تخممرغ را به همراه شکر و رنده پوست نارنگی و وانیل چند دقیقه با همزن دستی هم بزنید تا یکدست و کمی کرمی رنگ شود. سپس آب نارنگی را به همراه روغن مایع به ترتیب و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله سوم
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید. دیوارههای یک تابه با قطر زیاد و عمیق یا یک قابلمه را چرب کنید و کف قابلمه ۲ لایه کاغذ روغنی قرار دهید و مایه کیک را در قابلمهای که از قبل ۱۵ دقیقه روی حرارت گرم کردهاید بریزید و روی شعله پخش کن بگذارید .
مرحله چهارم
روی در قابلمه دمکنی بگذارید و ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد. برای تهیه سس نارنگی باید همه مواد را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ شود. کیک نارنگی بدون فر را بعد از پخت از تابه خارج و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه کیک نارنگی در قابلمه
- تخممرغ و نارنگی حتما باید به دمای محیط رسیده باشند.
- اصلا نباید پوست سفید نارنگی را رنده کنید، وگرنه تلخ میشود.
- تهیه سس دلخواه است و میتوانید به صورت ساده آن را سرو کنید.