ساج کباب، غذای محلی آذریایجان شرقی و غربی است که با نام ساج قورما نیز شناخته میشود.
ساج کباب، از غذاهای لذیذ و معروف آذربایجان است که با گوشت گوسفند طبخ میشود. افزون بر طعم و مزه عالی این غذا، از مغذی و سالم بودن آن نیز نباید غافل شد. طرز تهیه ساج کباب را در دلتامگ بخوانید.
توجه داشته باشید به دلیل کالری بالا و مواد معدنی موجود در ساج کباب بهتر است که به عنوان وعده غذایی ناهار سرو شود، اما اگر قصد دارید این غذا را برای مهمانی و دورهمیهای خانوادگی تهیه کنید بهتر است که همراه آن دسر و پیش غذایی سبک و کم کالری سرو شود.
مواد لازم
- گوشت گوسفندی 1 کیلو
- ماست 1 لیوان
- نان لواش 1 عدد
- پیاز 3 عدد
- کره یا روغن حیوانی به میزان لازم
- حبه سیر 3 عدد
- فلفل و نمک به میزان لازم
طرز تهیه ساج کباب
- ابتدا گوشت گوسفندی را به صورت ریز خرد کرده و به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب و ۱ عدد پیاز درون قابلمهای قرار دهید تا بپزد، حدود ۳۰ دقیقه زمان برای جوشیدن گوشت در آب کافی است. آب گوشت را نگه دارید.
- ۲ عدد پیاز دیگر را به صورت خلالی ریز کرده و داخل تابهای با کره یا روغن حیوانی تفت بدهید تا نرم و سبک شود، پس از سرخ شدن پیازها، گوشت را به همراه مقداری فلفل و نمک به آن بیافزایید و مجددا تفت دهید (از فلفل قلمی ریز نیز میتوانید استفاده کنید).
- پس از سرخ شدن گوشت، گوشت و پیاز را در ظرفی بکشید و نان لواش خشکی را خرد کرده و در روغن، کمی تفت دهید.
- درون ظرفی عمق دار، نخست نانهای تفت داده شده ریخته شده و بر روی آن ۱ لیوان آب گوشت از صافی گذشته بریزید.
- سیر و ماست را به مواد اضافه کرده، در پایان مخلوط گوشت و پیازهای سرخ شده را به آن اضافه کنید. مخلوط را خوب هم زده و در ظرفی مناسب سرو کنید.
تعداد کلمات مطلب: 306