نان سیر با نان باگت یکی از پیشغذاهای بسیار معروف و محبوب در سراسر دنیا است. شما میتوانید نان سیر با نان باگت را در فر یا سولاردم به سرعت تهیه و سرو کنید. تاریخچه تهیه نان سیر به سالها قبل یعنی حدود ۵۰۰ سال پیش برمیگردد. این غذا نیز همانند پیتزا کاملا ایتالیایی بوده و در کنار پیتزا یا دیگر غذاها سرو میشود. ولی شما میتوانید به تنهایی نیز برای یک شام خوشمزه و سبک این غذای فوری را تهیه کنید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نان سیر با نان باگت
- کره ذوبشده ۵۰ گرم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- سیر رندهشده ۴ حبه
- پیازچه و جعفری ۳ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نان باگت ۳ عدد
- نمک، فلفل سیاه، آویشن، پولبیبر و پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه نان سیر با نان باگت
مرحله اول
ابتدا سیر را پوست بگیرید و رنده بزنید. پیازچه و جعفری را پاک و ساطوری کنید، نیاز نیست سبزی خیلی ریز شود. کره را داخل تابه یا سولاردم قرار دهید تا ذوب شود.
مرحله دوم
در ادامه داخل یک کاسه کره ذوبشده را به همراه همه مواد تهیهشده و ادویهها بریزید و هم بزنید تا یک سس فوقالعاده بهدست بیاید. این مایه اصلی نان سیر است و شما میتوانید با انواع نانها آن را در خانه تهیه کنید.
مرحله سوم
باگتها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. سر و ته نان را بزنید و داخل نان را کمی گود کنید. از مایه تهیهشده در مرحله قبل داخل شکم نان باگت بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا یا پنیر ورقهای به دلخواه بپوشانید.
مرحله چهارم
در ادامه برای پخت در سولاردم باید نانها را روی سهپایه بلند بچینید و در سولاردام قرار دهید. گریل شماره ۱ را انتخاب کنید و ۸ دقیقه زمان دهید تا پنیر ذوب و نان برشته شود. برای پخت در توستر نیز نانها را داخل سینی مخصوص بچینید و ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ گازی و ۱۷۵ برقی بگذارید تا نانها طلایی شوند.
نکات کلیدی در تهیه نان سیر با نان باگت
- در توستر باید دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
- بهتر است در فرهای گازی ۲ دقیقه گریل را روشن کنید.
ناشناس
18 تیر 1401 در 7:40 ب.ظ
ناشناس
19 تیر 1401 در 2:10 ق.ظ
ناشناس
20 تیر 1401 در 1:06 ب.ظ
ناشناس
22 تیر 1401 در 10:50 ق.ظ
ناشناس
5 مرداد 1401 در 9:41 ق.ظ
عالی نان سیر یه پیش غذای خوشمزست
مونا اصفهانی
5 مرداد 1401 در 11:15 ق.ظ
ممنون از حضور شما دوست عزیز🌹
ناشناس
25 مرداد 1401 در 9:24 ق.ظ
ناشناس
18 آبان 1402 در 8:46 ق.ظ
سلام مطالب شماعالی وخواست موفق باشید