پختن کیک و شیرینی در خانه لذتی دارد که هر کسی آن را حتی یکبار تجربه کرده باشد، طرفدار آن میشود. در این مطلب از دلتا مگ میخواهیم طرز تهیه کیک موز و هویج را به شما یاد بدهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک موز و هویج
- آرد شیرینیپزی: ۲۹۰ گرم
- جوش شیرین: ۲/۱ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
- نمک: ۴/۱ قاشق چایخوری
- کره: ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- شکر: ۲۰۰ گرم
- موز پوره شده: ۳ عدد معادل ۲۰۰ گرم
- پوست لیموترش رنده شده: یک قاشق چایخوری
- هویج رنده شده: یک پیمانه
طرز تهیه کیک موز و هویج
۱- ابتدا آرد شیرینیپزی را با جوش شیرینی که در مواد اولیه آمده مخلوط کنید. سپس بیکینگ پودر را با نمک مخلوط و ۲بار الک کنید. پس از آنکه یکدست و الک شد، به مواد اولیه اضافه کنید. سپس کره و تخممرغها را به این مخلوط اضافه کرده و کمی هم بزنید تا یکدست و کرمرنگ شود.
۲- سپس باید شکر را به مواد اضافه و مخلوط کنید تا دانههای شکر در مواد حل شود. در مرحله بعد، موزی را که کاملا پوره شده به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود. اگر دوست دارید کیک شما خوشعطر شود پوست لیموترش رنده شده را اضافه کنید و با همزن برقی ابتدا با دور کند و سپس با دور تند مخلوط کنید تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
۳- در مرحله آخر نیز هویج را که درشت رنده کردهاید، به مواد کیک اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. خمیر آماده را در قالب میان تهی به قطر۲۲ سانتیمتر بریزید و در فر که با دمای ۱۷۰ درجه داغ شده بهمدت ۵۰ تا۶۰ دقیقه بگذارید تا کیک موز و هویج را بپزید.
همه مواد را در محیط بیرون یخچال قرار دهید و بعد شروع به درست کرن کیک کنید. همچنین فر را هم از قبل داغ نمایید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن مطالب بیشتر از خانهداری نکات خانه داری مهم که شاید نشنیده باشید را بخوانید.