طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
برای آشنایی با طرز تهیه خوشمزه ترین پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی به موارد بیان شده دقت کنید.
تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی

پیراشکی مرغ و قارچ یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین انواع پیراشکی است که با استفاده از خمیر نانوایی می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. این پیراشکی خوشمزه و پر از طعم، برای مهمانی‌ها، پیک نیک و حتی یک عصرانه دلچسب بسیار مناسب است. برای آشنایی با طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی یک میان‌وعده خوشمزه و سریع با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی

مواد لازم برای تهیه خوشمزه ترین طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی به شرح زیر است:

  • سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: 250 گرم
  • قارچ خرد شده: 200 گرم
  • پیاز متوسط: 1 عدد (نگینی خرد شده)
  • فلفل دلمه ای رنگی (اختیاری): 1 عدد (نگینی خرد شده)
  • هویج رنده شده: نصف عدد
  • سیر رنده شده: 1 حبه
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده: برای تزیین
  • خمیر نانوایی آماده: به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی

طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی طبق 4 گام به شرح زیر است:

آماده سازی مواد میانی

گام اول برای تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی به شرح زیر است:

    • پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود.
    • قارچ و فلفل دلمه ای را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.
    • مرغ ریش ریش شده، هویج رنده شده، سیر رنده شده، رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
    • حرارت را خاموش کرده و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید.

آماده سازی خمیر

گام دوم برای تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی به شرح زیر است:

    • خمیر نانوایی آماده را به اندازه‌های مساوی تقسیم کنید.
    • خمیر را به شکل دایره یا مربع باز کنید.
مطلب پیشنهادی:  پاکسازی پوست با 3 روش ساده و کاربردی

تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی

مونتاژ پیراشکی

گام سوم برای تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی به شرح زیر است:

    • یک قاشق از مواد میانی را در وسط هر قطعه خمیر قرار دهید.
    • لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید تا پیراشکی شکل بگیرد.
    • لبه‌های پیراشکی را با چنگال یا خلال دندان محکم کنید.

پختن پیراشکی

گام چهارم برای تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی به شرح زیر است:

    • فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
    • سینی فر را چرب کرده و پیراشکی‌ها را روی آن بچینید.تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی
    • روی پیراشکی‌ها را با زرده تخم مرغ یا شیر مخلوط با زعفران رومال کنید.
    • پیراشکی‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

نکات مهم برای تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی

نکات مهم و اساسی تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی به شرح زیر است:

  • برای طعم بهتر می‌توانید از پنیر پیتزا یا پنیر گودا نیز در مواد میانی استفاده کنید.
  • برای ترد شدن بیشتر پیراشکی‌ها، قبل از قرار دادن در فر، روی آنها کمی کنجد یا آرد سوخاری بپاشید.تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی
  • اگر دوست دارید پیراشکی‌ها سرخ شوند، می‌توانید آنها را در روغن داغ سرخ کنید.
  • می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند نخود فرنگی، ذرت یا اسفناج نیز در مواد میانی استفاده کنید.تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر نانوایی
  • برای تهیه خمیر در خانه می‌توانید از دستورالعمل‌های مختلف خمیر پیراشکی استفاده کنید.

با رعایت این نکات ساده، می‌توانید پیراشکی‌های خوشمزه و خانگی را در منزل تهیه کنید.

تعداد کلمات مطلب: 547

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در سبک زندگی

همچنین بخوانید

تحلیل قیمت ورق سیاه و گالوانیزه؛ آیا خرید به‌صرفه است؟

ورق سیاه و گالوانیزه از جمله مقاطع اساسی در صنعت آهن و فولاد هستند که در بخش‌های مختلف از …