لبو، گنجینه‌ای از خواص در رنگ قرمز

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
لبو، گنجینه‌ای از خواص درمانی است که توسط کارشناسان تغذیه برای سلامتی توصیه می شود.
لبو، گنجینه‌ای از خواص در رنگ قرمز

لبو یا چغندر قند، ریشه‌ای رنگارنگ و خوش‌طعم است که علاوه بر زیبایی به غذاهای ما، سرشار از خواص درمانی نیز می‌باشد. رنگ قرمز جذاب لبو به دلیل وجود رنگدانه‌ای به نام بتائین است که خواص آنتی‌اکسیدانی قوی دارد. برای آشنایی با خواص شگفت انگیز و باور نکردنی این خوراکی خوشمزه و قرمز رنگ با مجله دلتا همراه باشید.

چرا لبو برای سلامتی مفید است؟

مصرف لبو برای سلامتی بدن توسط متخصصان تعذیه توصیه می شود، جه دلایل سلامتی آن به شرح زیر است:

قلب سالم‌تر

نیترات موجود در لبو به اکسید نیتریک تبدیل می‌شود که باعث گشاد شدن رگ‌های خونی و کاهش فشار خون می‌شود. این امر به سلامت قلب و عروق کمک شایانی می‌کند.

لبو، گنجینه‌ای از خواص در رنگ قرمز

انرژی بیشتر

لبو منبع خوبی از آهن است که به انتقال اکسیژن به سلول‌ها کمک می‌کند و در نتیجه انرژی بیشتری برای فعالیت‌های روزانه فراهم می‌کند.

مغزی هوشیارتر

نیترات موجود در لبو جریان خون به مغز را افزایش می‌دهد که می‌تواند به بهبود عملکرد شناختی و حافظه کمک کند. از همین رو مصرف لبو توسط کارشناسان تغذیه توصیه می شود.

سیستم ایمنی قوی‌تر

بتائین موجود در لبو خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی دارد که به مبارزه با رادیکال‌های آزاد و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

گوارش بهتر

فیبر موجود در لبو به بهبود هضم و جلوگیری از یبوست کمک می‌کند که سبب کاهش مشکلات معده می شود.

کاهش التهاب

لبو خواص ضد التهابی دارد که می‌تواند به کاهش درد و التهاب در بدن کمک کند.

مطلب پیشنهادی:  معرفی ورزش‌های عالی برای آب کردن شکم

روش‌های مصرف لبو

لبو را می‌توانید به روش‌های مختلفی مصرف کنید:

  • آب لبو: آب لبو یکی از محبوب‌ترین روش‌های مصرف لبو است. می‌توانید آن را به تنهایی یا با سایر میوه‌ها و سبزیجات مخلوط کنید.لبو، گنجینه‌ای از خواص در رنگ قرمز
  • سالاد: لبو رنده شده یا مکعبی شکل را می‌توانید به سالادهای خود اضافه کنید. سالاد لبو یکی از خوشمزه ترین سالاد های فصل محسوب می شود.
  • سوپ: لبو را می‌توانید در سوپ‌ها استفاده کنید و طعم شیرین و رنگی به سوپ خود بدهید.
  • ترشی: ترشی لبو نیز بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. ترشی لبو جز خوشمزه ترین ترشی های موجود در بازار است.
  • پختن با غذاهای دیگر: لبو را می‌توانید با گوشت، مرغ یا حبوبات پخته و میل کنید.

افرادی که به اگزالات حساسیت دارند، باید در مصرف لبو احتیاط کنند.

در یک نگاه

لبو یک غذای فوق‌العاده مغذی و سالم است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. با گنجاندن لبو در رژیم غذایی خود، می‌توانید به سلامت قلب، مغز و سیستم ایمنی بدن خود کمک کنید.

تعداد کلمات مطلب: 402

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در سلامتی

همچنین بخوانید

دانشمندان سن دقیق پیر شدن را اعلام کردند!

پیر شدن فرآیندی طبیعی است که هر فردی در طول زندگی با آن مواجه می‌شود. با وجود این که نمی‌ت…