کالباس خونگی مرغ یکی از خوشمزهترین و سالمترین غذاهایی است که میتوانیم برای خانواده و عزیزان تهیه کنیم. مهمترین ویژگی این غذای خوشمزه، این است که شما از این بابت که کاملاً گوشت مرغ را نوش جان میکنید و خبری از نگهدارنده نیست مطمئن هستید.
بنابراین از شما دعوت میکنیم تا در این مقاله از مجله دلتا همراه ما باشید تا دستور تهیه این کالباس خونگی مرغ خوشمزه و سالم را به شما آموزش دهیم. ضمن اینکه پیشنهاد میکنیم، در کنار این کالباس خونگی مرغ از رمز و راز درست کردن خوشمزهترین خیارشور خانگی غافل نشوید.
مواد لازم برای تهیه کالباس خونگی
- سینه مرغ کامل 1 عدد
- قارچ 4 عدد متوسط
- سیر 2 حبه
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- نشاسته ذرت یک چهارم لیوان
- آرد گندم یک چهارم لیوان
- هویج 1 عدد متوسط
- روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
- ادویه مخصوص کالباس به اندازه کافی
طرز تهیه کالباس خونگی
- ابتدا گوشت مرغ را از استخوان و قسمتهای اضافی جدا کنید. اگر تمیز کردن مرغ برای شما سخت است، توصیه میکنیم از فیله مرغ استفاده کنید.
- سپس گوشت مرغ را بشویید و آبکشی کنید تا تمیز شده و آب اضافیاش خارج شود.
- سیرها را پاک کرده و به همراه مرغ، دو دفعه چرخ کنید. سپس داخل یک کاسه بزرگ بریزید و ادویههای گفته شده را داخل کاسه بریزید.
- به محتویات داخل کاسه، روغن مایع را به همراه زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت اضافه کنید و مواد را کمی مخلوط کنید.
- سپس یک بار دیگر مواد را داخل چرخ گوشت میریزیم و چرخ میکنیم تا مواد کالباس یکدست ترکیب شوند.
- بعد از اینکه چرخ کردن مواد به پایان رسید، آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا مایه کالباس منسجم شود.
- هویج را از قبل آبپز یا بخارپز میکنیم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به ظرف محتوی مواد کالباس اضافه میکنیم.
- قارچها را نیز شسته و به صورت ورقهای نازک خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم.
- در این مرحله، مایه کالباس باید به شکل یک خمیر منسجم و نرم درآمده باشد. اگر مایه کالباس خیلی شل بود یک قاشق آرد اضافه کنید و مجدداً ورز دهید تا منسجم شود.
- بعد از اینکه مایه کالباس آماده شد، آن را داخل یک سلفون یا کاور کالباس بریزید تا به شکل رول دربیاید.
- سپس رول را با چند لایه محکم سلفون بستهبندی کنید و کنار بگذارید.
- یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس یک قابلمه کوچکتر داخل قابلمه و بر روی سطح آب جوش قرار دهید.
- اکنون زمان آن رسیده که رول کالباس را داخل قابلمه کوچکتر قرار دهید تا کالباس پخته شود.
زمان پخت کالباس خونگی حدود یک ساعت و نیم است. بعد از پخته شدن، اجازه دهید تا خنک شود و سپس آن را در فریزر قرار دهید. در این مورد توصیه میکنیم که حتماً داخل فریزر نگهداری کنید چون که این کالباس خونگی فاقد مواد نگهدارنده است.