اگر به دنبال یک حلوای سریع و خوشمزه هستید، پیشنهاد امروز مجله دلتا حلوای عربی است. مشخصه اصلی حلوای عربی، کشدار بودن و طعم سوهانی آن است. این حلوای خوشمزه در کشورهای عربی پخت میشود و یکی از اصلیترین شیرینیها برای مجالس و مهمانیها به حساب میآید.
مواد لازم برای حلوای عربی
- آرد یک پیمانه
- نشاسته ذرت یک پیمانه
- کره 100 گرم
- روغن مایع نصف پیمانه
- آب 2 پیمانه
- شکر 2 پیمانه
- هل آسیاب شده 3 عدد
- زعفران 4 قاشق غذاخوری
- گلاب یک سوم پیمانه
طرز تهیه حلوای عربی کشدار
- در مرحله اول باید شهد حلوا را درست کنیم تا زمان برای استراحت و به دمای اتاق رسیدن داشته باشد.
- برای تهیه شهد حلوای عربی یک قابلکه مناسب را انتخاب کنید و شکر و آب را داخل آن بریزید.
- بعد از مخلوط شدن شکر و آب، هل آسیاب شده را اضافه کنید و کمی حرارت را کم کنید.
- پس از اضافه کردن هل، مواد داخل قابلمه را اصلاً هم نزنید و اجازه دهید چند دقیه به حال خود بماند.
- زعفران را دم کنید و به مخلوط اضافه کنید؛ در این مرحله هم بزنید.
- با به جوش آمدن مخلوط، گلاب را اضافه کنید و 2 الی 3 دقیقه صبر کنید و سپس زیر قابلمه را خاموش کنید.
- یک تابه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را به تابه اضافه کنید.
- آرد را به مدت 10 دقیقه هم بزنید.
- اگر میخواهید رنگ حلوای شما تیره باشد، آرد را بیشتر تفت دهید اما مراقب باشید که نسوزد.
- بعد از تغییر رنگ آرد، نشاسته ذرت را اضافه کنید و بین 3 الی 5 دقیقه تفت دهید.
- مواد داخل تابه را در ظرف دیگر الک کنید تا از آرد گلولهای باقی نماند.
- بعد از الک کردن آرد و نشاسته، آنها را مجدداً داخل تابه میریزیم.
- سپس کرهای که در محیط بوده را به مواد داخل تابه اضافه میکنیم.
- با آب شدن کره، روغن مایع را به تابه اضافه میکنیم و تا جایی که کامل باهم ترکیب شوند، هم میزنیم.
- دقت داشته باشید که مواد داخل تابه حتماً نرم شده باشد و بعد از آن، به مدت 10 دقیقه هم بزنید.
- بعد از تغییر رنگ، زیر تابه را خاموش کنید.
- همانطور که در ابتدا گفتیم، شربت یا شهد حلوای عربی را بعد از درست کردن کنار میگذاریم تا خنک شود و به دمای اتاق برسد.
- بعد از خاموش کردن مواد داخل تابه و تغییر رنگ آنها، در چند مرحله پشت سر هم، شهد را به مخلوط اضافه میکنیم.
- توجه داشته باشید که موادتان کمی آبکی و رقیق باید باشد.
- سپس مجدداً تابه را روی حرارت میگذاریم تا قل بزند.
- مواد داخل تابه را چند بار به آرامی هم میزنیم تا قوام دلخواه را به دست آورد.
- زمانی که مواد داخل تابه حالت کشدار بگیرند حلوای عربی شما حاضر است.
برای سرو و تزئین این حلوای عربی خوشمزه میتوانید از گل محمدی، انواع مغزها و پودر نارگیل استفاده کنید. توجه داشته باشید که نشاسته ذرت، علت کشدار بودن این حلوا است. ضمن اینکه بهتر است در مرحله اضافه کردن مواد به ترکیب، حتماً آرام آرام این کار را انجام دهید.
در نهایت لازم به ذکر است که شهد حلوا نباید خیلی غلیظ باشد یا شهد آن خیلی کم باشد. اگر شهد حلوا خیلی زیاد باشد شل میشود و برای حل این مشکل، لازم است که تا تبخیر شدن آن مجدداً گرم کنید.