طرز تهیه کیک گیلاس با ماست خوشمزه و تابستونی

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کیک گیلاس با ماست یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین کیک‌های کلاسیک دنیاست.
کیک گیلاس

کیک گیلاس خوشمزه‌ترین کیک میوه‌ای است که میل می‌کنید. البته به طور کلی ترکیب میوه‌های تابستانی با هر خوراکی ساده‌ای می‌تواند یک طعم بی‌نظیر به وجود آورد. در این مقاله از مجله دلتا می‌خواهیم یکی از خوشمزه‌ترین و کلاسیک‌ترین کیک‌های دنیا را تهیه کنیم. در ادامه پیشنهاد می‌کنیم رول توت فرنگی نعناع برای عصرانه خوشمزه تابستانی تهیه کنید.

مواد لازم برای کیک گیلاس

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 2/3 پیمانه
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • ماست غلیظ 1 پیمانه
  • کره نرم شده در دمای محیط 60 گرم
  • آرد 2/5 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سرپر
  • گیلاس به مقدار لازم

طرز تهیه کیک گیلاس

  • یک ظرف مناسب با اندازه گیلاس‌ها بردارید و درون آن را آب یخ بریزید؛ سپس گیلاس‌ها را درون ظرف بریزید و خوب بشویید.
  • گیلاس‌ها را خشک کنید و با ابزار مناسب، هسته آن‌ها را بگیرید.
  • مواد اولیه را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای اتاق شود.
  • شکر را به همراه کره نرم شده داخل یک ظرف بریزید و 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک شود.

نکته: حتماً کره را به مدت 7 دقیقه هم بزنید تا بوی آن از بین برود، وگرنه کیک بوی کره می‌دهد.

کیک گیلاس

  • روغن مایع را به کره و شکر اضافه کنید و مجدداً به مدت یک دقیقه هم بزنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بشکنید و به مواد اضافه کنید و هر کدام را به مدت یک دقیقه با همزن، هم بزنید.
  • همراه با تخم‌مرغ آخر، مقدار گفته شده از وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • بعد از مخلوط کردن تخم‌مرغ‌ها، ماست را به مواد اضافه می‌کنیم و به مدت یک دقیقه دوباره هم می‌زنیم.
  • آرد و بیکینگ پودر را در سه مرحله و ترجیحاً با الک به مواد اضافه می‌کنیم.
  • با استفاده از یک لیسک به آرامی مواد را مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.
مطلب پیشنهادی:  معجزه پوست تخم مرغ برای تقویت گل و گیاه

کیک گیلاس با ماست

  • بعد از اضافه کردن تمام مواد و مخلوط کردن آن‌ها، به یک مایه کیک یکدست می‌رسیم.
  • توجه داشته باشید که به دلیل استفاده از ماست، مایه کیک کمی غلیظ‌تر از سایر کیک‌ها خواهد بود. توصیه می‌کنیم به جای ماست، از شیر اصلاً استفاده نکنید چون ماست و غلظت کیک اجازه فرو رفتن گیلاس‌ها را نمی‌دهند.
  • کف یک ظرف یا قالب دلخواه کاغذ روغنی قرار دهید و دیواره‌های آن را خیلی خوب با روغن یا کره چرب کنید.
  • مایه کیک را داخل قالب بریزید و به کمک لیسک، مواد را کاملاً پهن کنید .
  • گیلاس‌ها را روی کیک بچینید.

قالب کیک را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت قرار دهید. قبل از درآوردن از فر حتماً با خلال دندان یا چوب کبریت تست کنید وسط آن پخته شده باشد. بعد از درآوردن کیک از فر اجازه دهید کامل خنک شود و بعد از قالب خارج کنید. برای کندن کاغذ روغنی عجله نکنید و به آرامی آن را بکنید.

برای تزئین می‌توانید کمی پودر قند روی کیک گیلاس بپاچید اما پیشنهاد می‌کنیم خاک قند را روی هر برش کیک جداگانه بپاچید. خاک قند باعث خشک شدن کیک می‌شود و بافت کیک را از بین می‌برد.

تعداد کلمات مطلب: 503

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

گیاهان آپارتمانی مناسب نشیمن و پذیرایی کدام هستند؟

نشیمن، یکی از مهم‌ترین بخش‌های هر خانه است که بیشتر وقت خود را در آن سپری می‌کنیم. این فضا…