طرز تهیه یک حلوای جدید و خوشمزه

0
1
زمان مطالعه: 3 دقیقه
یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین خوراکی‌هایی که می‌توانید تهیه کنید، حلوا بوده که دارای انواع مختلفی است.

حلوای شیر خشک یکی از آن دسرهای خوشمزه است که می‌توانید برای مهمانی‌هایتان تهیه کنید. درست کردن این دسر مقوی بسیار ساده بوده و همه افراد می‌توانند درست کنند. همراه مجله دلتا باشید.

تهیه حلوای شیر خشک

 مواد لازم:

  •  آرد سفید: ۱ لیوان
  •  شیرخشک: ۱ لیوان
  •  شکر: ۱ لیوان
  •  آب: ۱ لیوان
  •  روغن: نصف لیوان
  •  گلاب: ۱/۴ لیوان
  •  زعفران دم‌کرده: به مقدار لازم
  •  پودر هل: به مقدار لازم

 طرز تهیه حلوای شیر خشک

طرز تهیه حلوای شیر خشک به شرح زیر است:

  1. تهیه شربت:

شکر و آب را در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

بعد از حل‌شدن شکر، گلاب و زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و مخلوط را کنار بگذارید.

  1. تفت دادن آرد:

آرد سفید را در یک قابلمه بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن کمی تغییر کند.

شیرخشک را به آرد اضافه کنید و همچنان تفت دهید تا مخلوط یکدست و کمی طلایی شود.

  1. افزودن روغن:

روغن را به مخلوط آرد و شیرخشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط نرم و یکدست شود.

 طرز تهیه

  1. افزودن شربت:

شربت آماده شده را کم‌کم به مخلوط آرد و شیرخشک اضافه کنید و هم‌زمان مخلوط کنید تا حلوا به غلظت مطلوب برسد.

پودر هل را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  1. پخت نهایی:

حلوا را همچنان روی حرارت ملایم نگه دارید و هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود و به‌راحتی بتوانید آن را جمع کنید.

  1. تزئین و سرو:

حلوای آماده شده را در ظرف موردنظر بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

می‌توانید روی حلوا را با پودر پسته، بادام، نارگیل یا هر نوع مغزیجاتی که دوست دارید تزیین کنید.

مطلب پیشنهادی:  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریشه نام های بعضی کوه های معروف ایران

حلوای شیر خشک شما آماده است. نوش جان!

راهکارهای خوشمزه شدن حلوای شیر خشک

برای خوشمزه‌تر شدن حلوای شیر خشک، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:

استفاده از کره به جای روغن

به‌جای روغن، از کره استفاده کنید تا حلوای شما عطروطعم بهتری داشته باشد.

افزودن زعفران بیشتر

مقدار بیشتری زعفران دم‌کرده استفاده کنید تا عطر و رنگ حلوا بهتر شود.

افزودن مغزها

مغزیجات خرد شده مانند پسته، بادام، فندق و گردو به حلوا اضافه کنید تا طعم و بافت حلوا جذاب‌تر شود.

استفاده از هل تازه

به‌جای پودر هل آماده، از هل تازه آسیاب شده استفاده کنید تا عطروطعم بیشتری به حلوا ببخشید.

افزودن گلاب بیشتر

گلاب بیشتری به شربت اضافه کنید تا عطروطعم آن قوی‌تر شود.

افزودن کمی شیر عسل به حلوای شیر خشک

می‌توانید به‌جای بخشی از شکر، از شیر عسل استفاده کنید تا حلوا شیرین‌تر و خوشمزه‌تر شود.

راهکارهای خوشمزه شدن

پختن حلوا با حرارت ملایم

حلوا را باحرارت ملایم و زمان کافی تفت دهید تا آرد خوب پخته شود و بوی خامی نداشته باشد.

افزودن مقداری نارگیل رنده شده

نارگیل رنده شده را به حلوا اضافه کنید تا طعم و بافت آن تغییر کند و خوشمزه‌تر شود.

استفاده از آب پرتقال یا آب لیمو

به‌جای بخشی از آب شربت، از آب‌پرتقال یا آب‌لیمو استفاده کنید تا طعم تازه‌ای به حلوا بدهید.

این راهکارها می‌توانند به حلوای شما عطروطعم بهتری ببخشند و آن را خوشمزه‌تر کنند.

تعداد کلمات مطلب: 509

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

افراد موفق، بعد از ساعات کاری چه می‌کنند؟

آنچه که افراد موفق در ساعات خارج از کار انجام می‌دهند، به طرز قابل توجهی بر موفقیت آن‌ها د…