طرز تهیه موساکا بادمجان در یک چشم به هم زدن

۰
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
اگر دنبال یک غذای سریع با بادمجان و گوشت چرخ کرده هستی، مطلب زیر را بخون.
موساکا بادمجان

موساکا بادمجان، یکی از غذاهای محبوب یونانی است که ماده اصلی ترکیب این غذا، بادمجان است و در هر منطقه‌ای، ماده خاصی به ترکیب آن اضافه می‌شود. طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار راحت است و در یک چشم بهم زدن می‌توانید آن را درست کنید. ما در مجله دلتا، روش پخت موساکا بادمجان را مرحله به مرحله آموزش می‌دهیم.

موساکا بادمجان

مواد مورد نیاز برای تهیه موساکا بادمجان

  • بادمجان: ۷۰۰ گرم یا ۳ عدد
  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه: ۱ عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط
  • رب: ۲ قاشق غذاخوری
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • سیر: ۳ حبه
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • شیر: ۲ لیوان
  • نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه موساکا بادمجان

  1. مرحله اول

در ابتدا، بادمجان‌ها را بشویید، پوست‌شان را بگیرید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید. سپس به حلقه‌های بادمجان مقداری نمک بزنید و یا داخل آب نمک بگذارید. (به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه)

  1. مرحله دوم

بادمجان‌ها را بر روی یک پارچه یا دستمال بگذارید تا خشک شوند. سپس، آن‌ها را داخل ماهیتابه ریخته و با روغن مایع سرخ کنید. توجه داشته باشید که بادمجان‌ها باید به رنگ طلایی در بیایند.

  1. مرحله سوم

پیازها را نگینی خرد کرده و داخل ماهیتابه بریزید تا کمی تفت بخورند و طلایی رنگ شوند. گوشت چرخ کرده را همراه با زردچوبه و فلفل سیاه به ترکیب اضافه کنید. در این مرحله، گوشت باید به رنگ سرخ در بیاید. به مواد گوشت، رب اضافه کنید تا خوشرنگ شود. در این مرحله می‌توانید، قارچ و سیر را هم اضافه کنید.

موساکا بادمجان

  1. مرحله چهارم
مطلب پیشنهادی:  ست کردن لباس برای زنان شکم‌ دار

سپس، سیب زمینی‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بدهید و نیم‌پز کنید. برای نیم‌پز کردن هم می‌توانید از فر یا آب جوش استفاده کنید. سیب زمینی‌ها باید به صورت لایه لایه ما بین مواد قرار بگیرند.

  1. مرحله پنجم

ظرف یا پیرکس مناسب را بردارید. کف و اطراف ظرف را به خوبی با روغن چرب کنید، سپس سس بشامل را کف ظرف بریزید، یک لایه سیب زمینی بگذارید و مواد را روی آن بریزید. مواد را کاملا یکدست کنید. سپس مجدد سس بشامل روی مواد بریزید و پنیر پیتزا را هم روی آن بریزید.

موساکا بادمجان خوشمزه ما به همین راحتی آماده است. آن را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا پخته شود. توجه داشته باشید که فر باید از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشد.

طرز تهیه سس بشامل موساکا بادمجان

برای تهیه این سس، ابتدا یک قابلمه را بر روی شعله ملایم گاز قرار بدهید. ابتدا کره را ذوب کنید و آرد را به آن اضافه کنید. سپس شیر را اضافه کرده و مداوم هم بزنید تا ترکیب یکدست شود. زمانی که غلظت سس به حد مورد دلخواه‌تان رسید، گاز را خاموش کرده و ادویه‌جات مورد نظر مانند سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

امیدواریم دستور پخت موساکا بادمجان، این غذای خوشمزه برای شما مفید باشد.

تعداد کلمات مطلب: ۴۸۵

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خداحافظی تلخ با کشتی یونانی کیش، عجایب و داستانی فراموش‌نشدنی

کشتی یونانی کیش یکی از جذاب‌ترین جاذبه‌های تاریخی و گردشگری ایران است که با گذشت زمان، نه‌…