طرز تهیه یک پیراشکی خوشمزه و فوری

0
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
امروزه اکثر افراد به دنبال درست کردن غذاهای آسان و در عین حال خوشمزه هستند. پیراشکی یکی از آن غذاهای خوشمزه و لذیذ است.
پیراشکی خوشمزه و ساده

طرز تهیه یک پیراشکی خوشمزه آنقدر ساده است که اگر آن را یاد بگیرید در تمام مهمانی‌ها خود آن را درست کرده و طعم به یادماندنی را برای مهمانانتان به یادگار می‌گذارید. همراه مجله دلتا باشید.

پیراشکی خوشمزه و ساده

پیراشکی یک غذای محبوب ایرانی است که به‌صورت خانگی نیز می‌توان آن را تهیه کرد. این یک دستور ساده برای تهیه پیراشکی خانگی است:

مواد لازم

  •  گوشت چرخ‌کرده (گوشت گوساله یا گوسفند): 500 گرم
  •  برنج: 2 پیمانه
  •  نخودچی: 1/2 پیمانه
  •  عدس: 1/2 پیمانه
  •  پیاز: 2 عدد متوسط، رنده شده
  •  زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  •  فلفل سیاه: به میزان لازم
  •  نمک: به میزان لازم
  •  روغن‌مایع: به میزان لازم

 طرز تهیه این پیراشکی خوشمزه

 طرز تهیه این پیراشکی خوشمزه

  1. پخت مواد اصلی:

در یک قابلمه، پیاز رنده شده را با روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سپس گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند و آب گوشت بجوشد، تفت دهید.

  1. پخت برنج و لوبیاها:

برنج، نخودچی و عدس را در ظرفی دیگر با آب و نمک به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نیم‌پز شوند. سپس آب را زیر کنار بگذارید.

  1. مخلوط کردن:

مواد پخته شده (گوشت و پیاز) و برنج و لوبیاها را به هم بیفزایید.

زردچوبه و فلفل سیاه را همراه بانمک به میزان لازم به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا ترکیب خوبی شود.

  1. پخت نهایی:

حالا برای آماده کردن این پیراشکی خوشمزه مخلوط را در ظرفی که قبلاً با روغن چرب شده بود، ریخته و روی آن کف کنید.

مطلب پیشنهادی:  آموزش 3 مدل ته دیگ مجلسی و متفاوت

سپس پیراشکی را باحرارت ملایم بپزید تا برنج و گوشت کاملاً پخته شوند و پوست روی آن طلایی شود.

  1. مرتب کردن و سرو:

در این مرحله پیراشکی را از ظرف خارج کرده و در ظرف سرو کنید.

برای تزیین کردن آن  اگر دوست دارید می‌توانید روی آن با یک مقدار زرشک یا مغز پسته و بادام بریزید تا یک غدتی زیبا و جذاب برای مهمانانتان باشد.

  1. سرو و نوش جان کردن:

پیراشکی را گرم به همراه ماست یا مخروطات ترشی و خیارشور سرو کنید و لذت ببرید.

با این روش می‌توانید پیراشکی خانگی خوشمزه و مغذی تهیه کنید که می‌تواند یک غذای کامل و خوشمزه برای همهٔ خانواده باشد.

پیراشکی

نکته

  • یادتان باشد پیراشکی‌های سرخ شده را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و بعد با چیزهای دلخواه سطح آن را تزیین کنید.
  • یادتان باشد پیراشکی نباید آن قدر سرخ شود که بسوزد فقط در حدی باید باشد که مواد داخل آن نرم شده و خود خمیر خوش‌رنگ شود.

تعداد کلمات مطلب: 414

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

چرا برج پیزا کج است؟

برج پیزا کج در شهر پیزا در ناحیه توسکانی ایتالیا واقع شده و یکی از شناخته‌شده‌ترین برج‌های…