طرز تهیه یک پیراشکی خوشمزه آنقدر ساده است که اگر آن را یاد بگیرید در تمام مهمانیها خود آن را درست کرده و طعم به یادماندنی را برای مهمانانتان به یادگار میگذارید. همراه مجله دلتا باشید.
پیراشکی خوشمزه و ساده
پیراشکی یک غذای محبوب ایرانی است که بهصورت خانگی نیز میتوان آن را تهیه کرد. این یک دستور ساده برای تهیه پیراشکی خانگی است:
مواد لازم
- گوشت چرخکرده (گوشت گوساله یا گوسفند): 500 گرم
- برنج: 2 پیمانه
- نخودچی: 1/2 پیمانه
- عدس: 1/2 پیمانه
- پیاز: 2 عدد متوسط، رنده شده
- زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- روغنمایع: به میزان لازم
طرز تهیه این پیراشکی خوشمزه
- پخت مواد اصلی:
در یک قابلمه، پیاز رنده شده را با روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سپس گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند و آب گوشت بجوشد، تفت دهید.
- پخت برنج و لوبیاها:
برنج، نخودچی و عدس را در ظرفی دیگر با آب و نمک به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نیمپز شوند. سپس آب را زیر کنار بگذارید.
- مخلوط کردن:
مواد پخته شده (گوشت و پیاز) و برنج و لوبیاها را به هم بیفزایید.
زردچوبه و فلفل سیاه را همراه بانمک به میزان لازم به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا ترکیب خوبی شود.
- پخت نهایی:
حالا برای آماده کردن این پیراشکی خوشمزه مخلوط را در ظرفی که قبلاً با روغن چرب شده بود، ریخته و روی آن کف کنید.
سپس پیراشکی را باحرارت ملایم بپزید تا برنج و گوشت کاملاً پخته شوند و پوست روی آن طلایی شود.
- مرتب کردن و سرو:
در این مرحله پیراشکی را از ظرف خارج کرده و در ظرف سرو کنید.
برای تزیین کردن آن اگر دوست دارید میتوانید روی آن با یک مقدار زرشک یا مغز پسته و بادام بریزید تا یک غدتی زیبا و جذاب برای مهمانانتان باشد.
- سرو و نوش جان کردن:
پیراشکی را گرم به همراه ماست یا مخروطات ترشی و خیارشور سرو کنید و لذت ببرید.
با این روش میتوانید پیراشکی خانگی خوشمزه و مغذی تهیه کنید که میتواند یک غذای کامل و خوشمزه برای همهٔ خانواده باشد.
نکته
- یادتان باشد پیراشکیهای سرخ شده را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و بعد با چیزهای دلخواه سطح آن را تزیین کنید.
- یادتان باشد پیراشکی نباید آن قدر سرخ شود که بسوزد فقط در حدی باید باشد که مواد داخل آن نرم شده و خود خمیر خوشرنگ شود.
دوزدهفت
18 تیر 1403 در 0:45 ق.ظ
سلام خودتون یک بار دیگه مطلب رو بخونید.
به نظرتون نصف مطلب رو جا ننداختین؟
خمیر پیراشکی کو؟
موادی رو که آماده کردین ،بعدش چکارشون کردین؟