طرز تهیه یک پیراشکی خوشمزه و فوری

1
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
امروزه اکثر افراد به دنبال درست کردن غذاهای آسان و در عین حال خوشمزه هستند. پیراشکی یکی از آن غذاهای خوشمزه و لذیذ است.
پیراشکی خوشمزه و ساده

طرز تهیه یک پیراشکی خوشمزه آنقدر ساده است که اگر آن را یاد بگیرید در تمام مهمانی‌ها خود آن را درست کرده و طعم به یادماندنی را برای مهمانانتان به یادگار می‌گذارید. همراه مجله دلتا باشید.

پیراشکی خوشمزه و ساده

پیراشکی یک غذای محبوب ایرانی است که به‌صورت خانگی نیز می‌توان آن را تهیه کرد. این یک دستور ساده برای تهیه پیراشکی خانگی است:

مواد لازم

  •  گوشت چرخ‌کرده (گوشت گوساله یا گوسفند): 500 گرم
  •  برنج: 2 پیمانه
  •  نخودچی: 1/2 پیمانه
  •  عدس: 1/2 پیمانه
  •  پیاز: 2 عدد متوسط، رنده شده
  •  زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  •  فلفل سیاه: به میزان لازم
  •  نمک: به میزان لازم
  •  روغن‌مایع: به میزان لازم

 طرز تهیه این پیراشکی خوشمزه

 طرز تهیه این پیراشکی خوشمزه

  1. پخت مواد اصلی:

در یک قابلمه، پیاز رنده شده را با روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سپس گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند و آب گوشت بجوشد، تفت دهید.

  1. پخت برنج و لوبیاها:

برنج، نخودچی و عدس را در ظرفی دیگر با آب و نمک به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نیم‌پز شوند. سپس آب را زیر کنار بگذارید.

  1. مخلوط کردن:

مواد پخته شده (گوشت و پیاز) و برنج و لوبیاها را به هم بیفزایید.

زردچوبه و فلفل سیاه را همراه بانمک به میزان لازم به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا ترکیب خوبی شود.

  1. پخت نهایی:

حالا برای آماده کردن این پیراشکی خوشمزه مخلوط را در ظرفی که قبلاً با روغن چرب شده بود، ریخته و روی آن کف کنید.

مطلب پیشنهادی:  تور یک روزه تهران گردی

سپس پیراشکی را باحرارت ملایم بپزید تا برنج و گوشت کاملاً پخته شوند و پوست روی آن طلایی شود.

  1. مرتب کردن و سرو:

در این مرحله پیراشکی را از ظرف خارج کرده و در ظرف سرو کنید.

برای تزیین کردن آن  اگر دوست دارید می‌توانید روی آن با یک مقدار زرشک یا مغز پسته و بادام بریزید تا یک غدتی زیبا و جذاب برای مهمانانتان باشد.

  1. سرو و نوش جان کردن:

پیراشکی را گرم به همراه ماست یا مخروطات ترشی و خیارشور سرو کنید و لذت ببرید.

با این روش می‌توانید پیراشکی خانگی خوشمزه و مغذی تهیه کنید که می‌تواند یک غذای کامل و خوشمزه برای همهٔ خانواده باشد.

پیراشکی

نکته

  • یادتان باشد پیراشکی‌های سرخ شده را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و بعد با چیزهای دلخواه سطح آن را تزیین کنید.
  • یادتان باشد پیراشکی نباید آن قدر سرخ شود که بسوزد فقط در حدی باید باشد که مواد داخل آن نرم شده و خود خمیر خوش‌رنگ شود.

تعداد کلمات مطلب: 414

اپلیکیشن مجله دلتا

یک نظر

  1. دوزدهفت

    18 تیر 1403 در 0:45 ق.ظ

    سلام خودتون یک بار دیگه مطلب رو بخونید.
    به نظرتون نصف مطلب رو جا ننداختین؟
    خمیر پیراشکی کو؟
    موادی رو که آماده کردین ،بعدش چکارشون کردین؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…