کباب لبنانی یک نوع کباب بسیار خوشمزه و خوشطعم است که شباهت زیادی به کباب کوبیده خودمان دارد ولی با اندکی تفاوت که در تابه تهیه میشود. کباب لبنانی به قدری خوشمزه است که میتوانید همراه با نان یا برنج میل کنید یا در کنار این غذای خوشمزه کمی سس تهیه کنید. شما میتوانید برای تهیه کباب لبنانی از سیخهای چوبی یا فلزی کوچک استفاده کنید و داخل تابه گریل یا معمولی این کباب را تهیه کنید. امروز در دلتامگ کباب لبنانی اصل خوشمزه با گوشت چرخ کرده را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای یک کباب لبنانی
- گوشت (ترکیب گوسفند و گوساله) ۳۰۰ گرم
- پیاز ۳ عدد
- نمک یک قاشق چایخوری
- فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
- فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
- تخم گشنیز یک قاشق چایخوری
- پودر زیره یک قاشق چایخوری
- جعفری ریز خردشده ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کباب لبنانی اصل با گوشت چرخ کرده
در ادامه مراحل تهیه کردن این غذای خوشمزه را برایتان آوردهایم.
مرحله اول
برای تهیه کردن این غذا در ابتدا جعفری را پاک کرده و بشویید. حالا به کمک غذاساز یا چاقو ریز و ساطوری خرد کنید. پیازها را نیز پوست بگیرید و رنده ریز یا ساطوری کنید. سپس با جعفری مخلوط کنید و آب آن را کاملا بگیرید.
مرحله دوم
در مرحله بعد پیاز و جعفری را به همراه گوشت و تمام ادویهها و نمک با هم داخل یک کاسه ریخته و هم بزنید. حالا مواد را با دست شروع به ورز دادن کنید یا مواد را داخل کاسه بکوبید.
سپس مواد را برای یک ساعت داخل یخچال در ظرف در بسته قرار داده تا استراحت کند و گوشت منسجمتر شود. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست به شکل بیضی به آن شکل دهید یا به سیخهای چوبی یا فلزی بزنید.
مرحله سوم
داخل تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید. سپس کبابها را داخل تابه بچینید و خوب پشت و رو کنید تا کبابها سرخ شوند. میتوانید کبابها را داخل یک ظرف قرار دهید و در فر بگذارید یا روی زغال بپزید. سپس به همراه گوجه کبابی و برنج میل کنید.
نکات کلیدی در تهیه کباب لبنانی
- یادتان باشد از رنده درشت برای رنده کردن پیازها استفاده کنید.
- اگر از سیخهای چوبی استفاده میکنید ۱۰ دقیقه در آب سرد قرار داده تا در هنگام سرخ کردن نسوزد.
- حتما مواد کباب را استراحت دهید.
- به دلخواه میتوانید کمی سس گوجهفرنگی تهیه کنید و در انتها روی کباب بریزید.
معرفی لذیذترین غذاهای لبنانی
در ادامه میخواهیم خوشمزهترین غذاهای لبنانی را به شما معرفی کنیم.
کوفته: این غذا از کوفته ریزههای مرغ یا گوشت که داخل آن با پیاز، جعفری، خرده های نان، و ادویه پر شده است، تهیه میشود. سپس آن را به سیخ میکشند و کباب میکنند یا با آب گوشت سرو میکنند.
کنافه: کنافه یک دسر سنتی عربی است که در ترکیه و خوزستان هم بسیار محبوب است. این دسر از رشتههای کنافه که شبیه به نودل هستند در شربتی از شکوفه پرتقال، گلاب، و کره درست میشود. شما میتوانید روی کنافه را با شهد و پسته بپوشانید. این دسر بیشتر در لبنان، مصر و فلسطین متداول است.
هوموس: هوموس یک غذای شرقی است که از نخود پخته شده یا هر حبوبات دیگری که با کنجد، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و سیر ترکیب شده است، درست می شود. این غذا در خاورمیانه و مدیترانه به اندازه دیگر غذاهای مدیترانهای محبوبیت دارد.