سینه مرغ سوخاری یکی از انواع سوخاریهای بسیار خوشمزه و لذیذ است. بری پخت سینه مرغ سوخاری میتوانید به دو روش عمل کنید؛ میتوانید سینه مرغ آغشته به مواد سوخاری را در فر یا در روغن کم سرخ کنید. سوخاریها یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار در کل دنیا هستند. تاریخچه تهیه سوخاریها به کشور آمریکا برمیگردد و در سال ۱۸۳۰ در این کشور به ثبت رسیده است. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه سینه مرغ سوخاری را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه سینه مرغ سوخاری
- سینه مرغ ۱ عدد
- پودر سوخاری یا پانکو ۱ لیوان
- آرد سفید ۱ پیمانه
- تخممرغ ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- آب لیموترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران نوک قاشق چایخوری
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه سینه مرغ سوخاری
مرحله اول
ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان و غضروف آن را خارج نمایید تا بهصورت فیله شود. سپس برشهای افقی بزنید و بین کیسه یا نایلون قرار دهید و با بیفتککوب بکوبید تا کمی نازک و پهن شود. با پشت چاقو هم میتوانید این کار را انجام دهید.
مرحله دوم
پیاز را پوست بگیرید و خلالی درشت خرد کنید. سینه مرغ را داخل یک کاسه قرار دهید و پیاز را به همراه زعفران و ادویهها و روغن زیتون اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سینه مرغ خوب مزهدار شود. سپس روی کاسه را بپوشانید و ۲ ساعت زمان دهید تا مرغها مزهدار شوند.
مرحله سوم
تخممرغها را داخل یک کاسه بشکنید و بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. سپس آرد و پودر سوخاری را نیز در بشقابهای جداگانه بریزید. حالا باید سینه مرغها را از مواد مرینت جدا کنید. سینه مرغ را ابتدا در آرد و بعد تخممرغ و در انتها پودر سوخاری بغلتانید و با دست خوب فشار دهید تا پودر سوخاری به مرغ بچسبد و سطح آن را بپوشاند.
مرحله چهارم
برای پخت در فر باید سینی را کمی چرب کنید و سینههای سوخاریشده را روی سینی قرار دهید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. برای پخت در روغن نیز کمی روغن داخل تابه بریزید و با حرارت متوسط هر دو طرف سینه مرغ را سرخ کنید.
نکات کلیدی در تهیه سینه مرغ سوخاری
- بهتر است بعد از سرخ کردن روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- میتوانید از مواد مرینت مختلف استفاده کنید.
- برای پخت در فر برقی و توستر دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
ناشناس
31 تیر 1401 در 6:29 ق.ظ
ناشناس
31 تیر 1401 در 8:30 ق.ظ
ناشناس
31 تیر 1401 در 12:10 ب.ظ
ناشناس
8 مرداد 1401 در 2:42 ب.ظ
ناشناس
22 مرداد 1401 در 9:56 ق.ظ
مهلا
28 مرداد 1401 در 9:19 ق.ظ
عالی وبی نظیر
مونا اصفهانی
29 مرداد 1401 در 9:36 ق.ظ
🌹🌹🌹
سوسن
7 مهر 1401 در 1:51 ب.ظ
عالی
ناشناس
18 آبان 1402 در 8:51 ق.ظ
عالیست