طرز تهیه یک پلو مخلوط خوشمزه با گوشت

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
پلو‌های مخلوط را‌ می‌توانید با حبوبات یا انواع گوشت و مرغ تهیه کنید و یک غذای سنتی در خانه داشته باشید.

پلو مخلوط با گوشت تکه ای یکی از پلو‌های بسیار خوشمزه و ساده است که شما‌ می‌توانید با کمی خلاقیت آن را در خانه تهیه کنید. در تهیه این پلو‌ می‌توانید گوشت را به صورت ریش ریش شده یا تکه‌ای استفاده کنید و مواد را بین پلو قرار دهید و با یک سس مخصوص گوشت که طعم عالی دارد میل کنید. با دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط با گوشت تکه ای

  • گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
  • برنج ۳ پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی پخته ۱ پیمانه
  • پیاز ۳ عدد
  • دارچین ۱ عدد
  • نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • شوید خشک ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص گوشت

  • آب گوشت ۲ پیمانه
  • لیموترش  ۱ عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • کره ۲۵ گرم
  • نمک نوک قاشق چای‌خوری
  • دارچین نوک قاشق چای‌خوری

پلو مخلوط با گوشت و لوبیا

طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت تکه ای

برای تهیه پلو مخلوط با گوشت تکه ای باید مراحل زیر را انجام دهید.

مرحله اول

ابتدا باید گوشت را بپزید. برای این کار یکی از پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. بعد گوشت را بریزید و به آن چوب دارچین و زعفران را اضافه کنید و کمی تفت دهید. روی مواد آب جوش بریزید و زمان دهید تا گوشت کاملا بپزد. بعد از پخت‌ می‌توانید به صورت ریش شده یا ساده داخل پلو قرار دهید.

مرحله دوم

در ادامه باید لوبیایی را که از ۱۲ ساعت قبل خیس کردید، بپزید، خیس کردن لوبیا باعث بهتر پخته شدن و گرفتن نفخ آن‌ می‌شود. لوبیا را به همراه کمی آب و نمک بگذارید تا بپزد. آب گوشت پخته شده را به کمک یک آبکش صاف کنید و کنار بگذارید.

مطلب پیشنهادی:  فواید کوهنوردی ناشتا

مرحله سوم

برای تهیه مواد میانی باید یکی از پیازهای مانده را به همراه روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. بعد گوشت و لوبیا و کمی فلفل سیاه و نمک و زعفران را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت بگذارید.

مرحله چهارم

برنج را بعد از نرم شدن آبکش کنید. لابه‌لا شوید خشک و مواد گوشتی و لوبیا را بریزید تا قابلمه پر شود و بعد پلو را دم بگذارید. برای تهیه سس باید کره را داخل یک قابلمه بریزید و بعد از اینکه ذوب شد آب گوشت، زعفران، نمک، دارچین و کمی آب لیموترش را اضافه کنید و وقتی سس چند قل زد از روی حرارت بردارید و به همراه پلو سرو کنید.

پلو مخلوط با گوشت تکه ای

فوت و فن‌های دستور پخت پلو مخلوط با گوشت تکه ای

  • می‌توانید برنج را به صورت ساده و زعفرانی تهیه و شوید را حذف کنید.
  • از گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش شده نیز‌ می‌توانید استفاده کنید.
  • در انتهای پخت کمی کره روی پلو بریزید.

تعداد کلمات مطلب: 459

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دسته بندی نشده

همچنین بخوانید

هیوندای الکتریک؛ راهکاری هوشمند برای صنایع مدرن

این شرکت با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز دنیا و مواد اولیه باکیفیت، تجهیزاتی ارائه می‌دهد…